Cisco 300-075 ExamCIPTV2 Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 2

Total Question: 420 Last Updated: Aug 16,2018
  • Updated 300-075 Dumps
  • Based on Real 300-075 Exams Scenarios
  • Free 300-075 pdf Demo Available
  • Check out our 300-075 Dumps in a new PDF format
  • Instant 300-075 download
  • Guarantee 300-075 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

The only cisco 300-075 questions resources for you

Cause all that matters here is passing the Cisco 300-075 exam. Cause all that you need is a high score of 300-075 Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 2 (CIPTV2) exam. The only one thing you need to do is downloading Pass4sure 300-075 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Jul cisco 300-075 vce:

Q91. Which solution is needed to enable presence and extension mobility to branch office phones during a WAN failure? 

A. SRST with MGCP fallback 

B. SRST without MGCP fallback 

C. Cisco Unified Communications Manager Express in SRST mode 

D. SRST with VoIP dial peers to Cisco Unified Communications Manager Express 

Answer: C 


Q92. The corporate WAN has been extended to two newly acquired sites and it includes gatekeeper support. Each site has a Cisco CallManager and an H.323 gateway that allows connection to the PSTN. Which connection method is best for these two new customers? 

A. H.225 trunk (gatekeeper-controlled) 

B. intercluster trunk (non-gatekeeper controlled) 

C. SIP trunk 

D. intercluster trunk (gatekeeper-controlled) 

Answer: D 


Q93. When device mobility mode is enabled or disabled for a cluster, to which does the cluster setting apply? 

A. all phones in the cluster that support device mobility 

B. all phones in the cluster that subscribed to device mobility 

C. mobile phones in the cluster that support device mobility 

D. mobile phones in the cluster that are in default mode 

Answer: A 


Q94. Which of the following are two functions that ensure that the telephony capabilities stay operational in the remote location Cisco Unified SRST router? (Choose two) 

A. Automatically detecting a failure in the network. 

B. Initiating a process to provide call-processing backup redundancy. 

C. Notifying the administrator of an issue for manual intervention. 

D. Proactively repairing issues in the voice network. 

Answer: A,B 


Q95. An update of the configuration using the Cisco CTL client not needed when _______. 

A. a Cisco Unified CallManager has been removed 

B. an LSC of the IP phone is upgraded 

C. a security token is added to the system 

D. an IP address of the Cisco TFTP server has been changed 

Answer: B 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D The CTL file contains entries for the following servers or security tokens: 

. System Administrator Security Token (SAST) 

. Cisco CallManager and Cisco TFTP services that are running on the same server

. Certificate Authority Proxy Function (CAPF) . 

. TFTP server(s) 

. ASA firewall 

Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/security/8_6_1/secugd/secuauth.h tml#wp1028878 


Q96. Refer to the exhibit. 


The HQ site uses area code 650. The BR1 site uses area code 408. The long distance national code for PSTN dialing is 1. To make a long distance national call, an HQ or BR1 user dials access code 9, followed by 1, and then the 10-digit number. Both sites use MGCP gateways. AAR must use globalized call routing using a single route pattern. Assume that all outgoing PSTN numbers are localized at the egress gateway as shown in the exhibit. Which statement is true? 

A. The AAR group system must be configured on the device configuration of the phones. 

B. The AAR group system must be configured on the line configuration of the phones. 

C. The single AAR group system cannot be used. A second AAR group must be configured in order to have source and destination AAR groups. 

D. The AAR group system must be configured under the AAR service parameters. 

Answer: B 


Q97. Which system configuration is used to set audio codecs? 

A. region 

B. location 

C. physical location 

D. licensing 

Answer: A 


300-075 practice exam

Latest 300-075 vce:

Q98. Where do you specify the device mobility group and physical location after they have been configured? 

A. phones 

B. DMI 

C. device mobility CSS 

D. device pool 

E. MRGL 

F. locale 

Answer: D 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, B, C, E Before you configure a device pool, you must configure the following items if you want to choose them for the device pool, Cisco Unified Communications Manager group (required), Date/time group (required). Region (required) , SRST reference (optional). Media resource group list (optional), Calling search space for auto-registration (optional). Reverted call focus priority (optional), Device mobility group (optional), Device mobility calling search space, Physical location (optional). Location, AAR group. AAR calling search space. Link: 

https://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmcfg/b02devpl.ht ml 


Q99. The relationship between a Region and a Location is that the Region codec parameter is used between a Region and its configured Locations. 

A. TRUE 

B. FALSE 

Answer: B 

Explanation: 

Locations work in conjunction with regions to define the characteristics of a network link. Regions define the type of compression (G.711, G.722, G.723, G.729, GSM, or wideband) that is used on the link, and locations define the amount of available bandwidth for the link Link: 

http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmsys/a02cac.html #wp1033331 


Q100. In a distributed call processing network with locations-based CAC, calls are routed to and from intercluster trunks. Which trunk type is implemented in this network? 

A. intercluster trunk with gatekeeper control 

B. intercluster trunk without gatekeeper control 

C. SIP trunk 

D. h225 trunk 

Answer: B 


Q101. Which two options are effective mechanisms to restrict the maximum number of voice calls on a WAN link? (Choose two.) 

A. Configure a gatekeeper with an SIP trunk. 

B. Configure a gatekeeper and a gatekeeper-controlled trunk in Cisco Unified Communications Manager with bandwidth control. 

C. Configure Cisco Unified Communications Manager regions. 

D. Configure Cisco Unified Communications Manager locations. 

Answer: B,D 


Q102. Video calls using 384 kbps need to be supported across a gatekeeper-controlled trunk. What value should be entered into the gatekeeper to support this bandwidth? 

A. 768 kbps 

B. 384 kbps 

C. 512 kbps 

D. 192 kbps 

Answer: B 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D A 384-kb/s video call may comprise G.711 at 64 kb/s (for audio) plus 320 kb/s (for video). This sum does not include overhead. If the audio codec for a video call is G.729 (at 24 kb/s), the video rate increases to maintain a total bandwidth of 384 kb/s. Link: 

http://www.ciscosystems.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_6_1/ccmsys/a08video.html#wp1059726 


Q103. Which statement is true regarding the configuration of SAF Forwarder? 

A. In a multisite dial plan, SAF Forwarders may exist in multiple autonomous systems. 

B. The client label that is configured in Cisco Unified Communications Manager must match the configuration on the SAF Forwarder router. 

C. There should not be multiple nodes of Cisco Unified Communications Manager clusters acting as SAF clients. 

D. The destination IP address must match the loopback address of the SAF router. 

Answer: A 


Q104. Which two options should be selected in the SIP trunk security profile that affect the SIP trunk pointing to the VCS? (Choose two.) 

A. Accept Unsolicited Notification 

B. Enable Application Level Authorization 

C. Accept Out-of-Dialog REFER 

D. Accept Replaces Header 

E. Accept Presence Subscription 

Answer: A,D 


Q105. When a call is made from a video endpoint to a Cisco TelePresence EX90 that is registered to a Cisco VCS Control, which portion of the destination URI is the first match that is attempted? 

A. the full URI, including the domain portion 

B. the destination alias, without the domain portion 

C. the E.164 number that is assigned to the Cisco TelePresence EX90 

D. the directory number that is assigned to the Cisco TelePresence EX90 

Answer: B 


Related 300-075 Articles