CompTIA SK0-004 ExamCompTIA Server+

Total Question: 558 Last Updated: Jul 13,2019
  • Updated SK0-004 Dumps
  • Based on Real SK0-004 Exams Scenarios
  • Free SK0-004 pdf Demo Available
  • Check out our SK0-004 Dumps in a new PDF format
  • Instant SK0-004 download
  • Guarantee SK0-004 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $39.99

Buy Now Free Trial

How Does Examcollection CompTIA SK0-004 free practice exam Work?

Pass4sure offers free demo for SK0-004 exam. "CompTIA Server+", also known as SK0-004 exam, is a CompTIA Certification. This set of posts, Passing the CompTIA SK0-004 exam, will help you answer those questions. The SK0-004 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real CompTIA SK0-004 exams and revised by experts!

Q21. A technician is tasked with providing network-based high availability to a pair of identical web servers. Which of the following minimum server NIC configurations fulfills these requirements?

A. Two physical NICs per server: one NIC configured for multicast and one for broadcast.

B. One physical NIC per server: each individual NIC configured for network load balancing.

C. Two physical NICs per server: one NIC for network traffic, and one for web traffic.

D. One physical NIC per server: each NIC configured with the same MAC and IP address.

Answer: B


Q22. Which of the following server types stores the list of network usernames and passwords required for authentication?

A. File server

B. Directory

C. DHCP

D. SNMP

Answer: B


Q23. Which of the following is a benefit of utilizing a type 2 hypervisor to manage guests?

A. The administration of the guest OS is significantly less complex.

B. There is reduced resource overhead since there is no OS layer.

C. A type 2 hypervisor offers increased performance over a type 1 hypervisor.

D. There is increased hardware support since there is an OS layer.

Answer: D


Q24. Which of the following is a reason to have a remote cold site readily available in case of a disaster in the primary datacenter?

A. It provides a company with a redundant location that mirrors the primary datacenter hardware but requires no data restoration.

B. It provides a company with a backup location to install the necessary equipment to restore critical services.

C. It provides a company with a backup location equipped with resources necessary for immediate restoration of critical services.

D. It provides a company with a redundant location that mirrors the primary datacenter hardware and data.

Answer: B


Q25. The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the following is the MOST likely reason for the shut down?

A. A hard disk on the server failed.

B. A power surge occurred.

C. The CPU on the server overheated.

D. A memory module on the server failed.

Answer: B


Q26. A new version of the primary operating system used by a company has been released. Due to some significant changes in the OS, a system administrator wants to see which remotely accessible services are enabled by default to assess the security risk prior to upgrading to the new version. Which of the following utilities should the administrator use?

A. Cipher program

B. Port scanner

C. Telnet client

D. Packet sniffer

Answer: B


Q27. In a PKI, which of the following represents the top level of a certificate authority?

A. Root CA

B. Intermediate CA

C. Subordinate CA

D. Delegated CA

Answer: A


Q28. An administrator has a UPS rated at 200 amps per hour. Which of the following is the maximum runtime of this UPS when hooked up to a server drawing 400 amps per hour?

A. 15 minutes

B. 30 minutes

C. 60 minutes

D. 120 minutes

Answer: B


Q29. A system administrator is given a server with an existing OS installed and four empty SAS bays. The system administrator is asked to set up a new data drive for testing with 100GB of data. For the best possible performance, which of the following should the system administrator select for the data storage?

A. SCSI

B. SATA

C. Solid state drive

D. Flash drive

Answer: C


Q30. An administrator is tasked with deploying a server in a telephone switching station. Which of the following voltages will MOST likely be available at the facility?

A. -48VDC

B. 120VDC

C. 220VAC

D. 440VAC

Answer: A


Related SK0-004 Articles