Microsoft 98-349 ExamWindows Operating System Fundamentals

Total Question: 185 Last Updated: Jul 16,2018
  • Updated 98-349 Dumps
  • Based on Real 98-349 Exams Scenarios
  • Free 98-349 pdf Demo Available
  • Check out our 98-349 Dumps in a new PDF format
  • Instant 98-349 download
  • Guarantee 98-349 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

Ultimate Guide: mta 98-349 windows operating system fundamentals practice test

To this 98-349 quiz isnt a hard task. Youve just got a need to consider a number of options connected with reaching good success. 98-349 recognition train fabric have become useful in trying to keep your preparation very efficient and up to your symbol. Thus by simply exercising several 98-349 education fabric, make your essential recognition and strive to be a perfect It all qualified.

2016 Aug windows operating system fundamentals 98-349:

Q1. - (Topic 1) 

You need to modify the time displayed in the system tray. Which Control Panel feature should you use? 

A. Appearance and Personalization 

B. Display Properties 

C. Administrative Tools 

D. Clock, Language, and Region 

Answer: D 


Q2. - (Topic 2) 

Which folder permission allows users to view, change, and delete files? 

A. Full Control 

B. Read and Execute 

C. Modjfy 

D. Read and Write 

Answer: A 


Q3. - (Topic 2) 

This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct. 

You can export information to a text file by using the msconfig command from a command prompt. 

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select "No change is needed" if the underlined text makes the statement correct. 

A. msinfo32 

B. perfmon 

C. taskmgr 

D. No change is needed 

Answer: A 


Q4. - (Topic 2) 

You have an internship at a company that wants you to help deploy Windows 7 to a dozen computers. The company uses the Microsoft Deployment Toolkit instead of System Center Configuration Manager. 

Which three migration methods are possible? (Choose three.) 

A. LTI 

B. HTTP 

C. USB 

D. UDI 

E. ZTI 

Answer: B,C,D 


Q5. HOTSPOT - (Topic 2) 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point. 


Answer: 



98-349 rapidshare

Refresh windows operating system fundamentals exam 98-349 pdf:

Q6. - (Topic 1) 

Which feature ensures that your personal computer always has the latest patches and fixes 

for the operating system? 

A. Reliability and Performance Monitor 

B. Programs and Features 

C. System Configuration Utility 

D. Windows Update 

Answer: D 


Q7. - (Topic 2) 

Which Windows feature allows you to block access to the Task Manager? 

A. Parental Controls 

B. Group Policy 

C. User Account Control 

D. Device Manager 

Answer: B 


Q8. DRAG DROP - (Topic 1) 

You need to enable connection to a Bluetooth device. 

What should you do? (To answer, move the four appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q9. - (Topic 1) 

You need to configure a folder that allows everyone in your group to view and modify files. Which item in the Share With menu should you use? 

A. Specific People 

B. Nobody 

C. Homegroup (Read/Write) 

D. Homegroup (Read) 

Answer: C 


Q10. - (Topic 1) 

Which prevents you from establishing a Remote Desktop connection to a remote computer? 

A. Incorrect monitor settings in Device Manager. 

B. Incorrect screen resolution in the Display Properties dialog box. 

C. Incorrect port settings in Windows Firewall. 

D. Incorrect security settings in Internet Explorer. 

Answer: C 


Related 98-349 Articles