Cisco 500-006 ExamImplementing Cisco TelePresence Video Solution - Part 2

Total Question: 80 Last Updated: Jun 13,2019
  • Updated 500-006 Dumps
  • Based on Real 500-006 Exams Scenarios
  • Free 500-006 pdf Demo Available
  • Check out our 500-006 Dumps in a new PDF format
  • Instant 500-006 download
  • Guarantee 500-006 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

[Apr 2016] 640-911 requirements

Exam Code: 500-006 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco TelePresence Video Solution, Part 2
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 500-006 Exam.

2016 Apr 500-006 Study Guide Questions:

Q46. Which of these constitutes a Cisco TCS recording alias? 

A. A recording template, a media server configuration, and a call configuration 

B. A media server configuration and a call configuration 

C. A recording template and a media server configuration 

D. A recording template and a call configuration 

Answer: A 

Explanation: 

The recordingalias determines the following: 

What to dial (for example, the H.323 ID, SIP URI)to record when using this recording alias. 

How the Content Server communicates with the endpoint or system while recording based on the specified call configuration (see Call Configurations). 

How recordings that are created with this recording alias are streamed or played back, and whether they can be played live (while recording is in progress) or only i options are specified in the template (see Templates). 

if the Content Server should send an email notification to specified users when a recording that uses the recording alias has been made. 

What recording information is copied to recordings that are created with this recording alias. 

Who has access to view or edit recordings that are created with this recording alias and whether the recordings have a password that must be entered before user them. 

If the Content Server should make a recording that uses this recording alias available for playback on an endpoint. 


Q47. Which Cisco TelePresence VCS function is used to enable H.323 endpoints to connect to SIP endpoints? 

A. Zones 

B. Subzones 

C. TURN 

D. Interworking 

Answer: D 

Explanation: 

H.323 to SIP Interworking gateway: enables H.323 calls to be translated to SIP and vice versa. 


Q48. Which two of the following are supported ways to install Cisco TelePresence Conductor? (Choose two.) 

A. Purchase the appliance with the application already installed. 

B. Install the application on Windows 2008. 

C. Install the application on a Cisco supported VMware ESXi host. 

D. Enable Cisco TelePresence Conductor under the Application menu in the Cisco VCS. 

Answer: A,C 

Explanation: 

Cisco Telepresence Conductor is available as a virtualized application running on Cisco Unified Computing System (Cisco UCS.) platforms or third-party server platforms. Alternatively it is available as a dedicated appliance (Figure 2). 


Q49. When can a transform rule be applied on a Cisco TelePresence VCS? 

A. searches, inter-zone and inter-subzone calls 

B. searches and inter-zone calls 

C. searches and inter-subzone calls 

D. inter-zone and inter-subzone calls 

Answer: B 


Q50. In which three areas can the Cisco VCS be configured to use an external policy server? (Choose three.) 

A. CLI policy 

B. interworking configuration page 

C. search policy 

D. call policy 

E. registration policy 

F. Conference Factory 

G. Cisco Unified Presence configuration page 

Answer: C,D,E 

Explanation: 

Search policy: Admin Guide VCS X8.2 p.213 Call policy: Admin Guide VCS X8.2 p.217 Registration policy: Admin Guide VCS X8.2 p.122 


500-006 exam

Up to date 640-911 sim:

Q51. Two Cisco TelePresence VCSs are not configured with DNS. What are the consequences of only setting up one neighbor zone? 

A. Calls can only be made in one direction. 

B. All searches will fail between neighbors. 

C. Calls are not possible between neighbors. 

D. Registrations are not possible. 

Answer: A 

Explanation: 

Neighborzone relationship definitions are one-way; adding a system as a neighbor to your VCS does not automatically make your VCS a neighbor of that system. 


Q52. When the administrator enables remotely managed mode on the Cisco TelePresence Server, which statement is correct? 

A. Cisco TelePresence Conductor can communicate with the TelePresence Server. 

B. Cisco TMS is able to gather CDR data. 

C. SNMPv3 is used as a secure communication channel to the management device. 

D. Cisco Unified Communications Manager can communicate with the TelePresence Server. 

Answer: A 


Q53. Calls from Cisco VCS registered endpoints are not reaching Cisco Unified Communications Manager registered endpoints. Where should you look on Cisco VCS to troubleshoot? 

A. NTP settings 

B. Search history 

C. SNMP trap logs 

D. Cisco Unified Presence configuration 

Answer: B 


Q54. The following Cisco TMS warning is displayed: "No route possible between X and Y." What does this warning indicate? 

A. One of the endpoints.is not registered.on the Cisco TP VCS. 

B. There is a restriction that does not allow calls between zones. 

C. TMS cannot find one of the selected systems. 

D. Gateway is not available. 

Answer: B 


Q55. What is the effect of registering the Cisco TCS with the Cisco VCS using H.323 gateway mode? 

A. The Cisco TCS does not support this type of registration. 

B. An unlimited number of recording aliases can be assigned. 

C. The Cisco TCS is prevented from making an outbound call to a Cisco MCU. 

D. The Cisco TCS can traverse calls between SIP and H.323. 

Answer: B 


500-006 practice test

Accurate examcollection 640-911 dcicn:

Q56. How many Cisco VCSs can be in a single cluster? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

F. 6 

G. 7 

H. 8 

Answer: F 

Explanation: 

C:\Users\MCS\Desktop\1.jpg 


Q57. Which command is used to set the IP configuration for a Cisco TelePresence MCU? 

A. status <IP address> <netmask> <default GW> <DNS server address> 

B. xconfigure <IP address> <netmask> <default GW> <DNS server address> 

C. static <IP address> <netmask> <default GW> <DNS server address> 

D. set <IP address> <netmask> <default GW> <DNS server address> 

Answer: C 

Explanation: 

To assign a static IPv4 address to Port A, use the following command: 

static A <IP address> <netmask> [<default gateway address>] 

For example, to assign an address of 192.168.1.2 where the default gatewav is at 192.168.1.1, enter: 

static A 192.168.1.2 255.255.255.0 192.168.1.1 


Q58. Which user groups on the Cisco TelePresence VCS are available for LDAP integration? 

A. Administration and FindMe. users 

B. Administration and supervisor users 

C. Supervisor users and client users 

D. Client users and FindMe users 

Answer: A 


Q59. How do you know that all blades on the Cisco TelePresence MSE 8000 have booted correctly? 

A. The logo will light up. 

B. The lights on the fan tray will turn green. 

C. The light in the supervisor blade will turn green. 

D. Alarm lights come on. 

Answer: B 


Q60. All Cisco TMS users and administrators are members of which default group? 

A. users 

B. video unit administrator 

C. site administrator 

D. administrator 

Answer: A 

Explanation: 

Users All new Cisco TMS users are members of this group by default. You cannot add or remove users belonging to the Users group The permissions for this group can be changed by a Site Administrator It Is recommended that the access rights assigned to this group represents the lowest level you want any person in your organization to have. This applies to both what pages in Cisco TMS you want them to have access to, as well as which systems they are allowed to use. 


Related 500-006 Articles