Cisco 500-006 ExamImplementing Cisco TelePresence Video Solution - Part 2

Total Question: 80 Last Updated: Jun 13,2019
  • Updated 500-006 Dumps
  • Based on Real 500-006 Exams Scenarios
  • Free 500-006 pdf Demo Available
  • Check out our 500-006 Dumps in a new PDF format
  • Instant 500-006 download
  • Guarantee 500-006 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

Apr 2016 updated: 642-732 cuwss quick reference

Certified of 500-006 practice materials and vce for Cisco certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 500-006 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco TelePresence Video Solution, Part 2 exam Today!

2016 Apr 500-006 Study Guide Questions:

Q16. Which two statements about Cisco TCS users are true? (Choose two.) 

A. Users with the creator role can create their own recording aliases. 

B. Local users have only limited Cisco TCS permissions. 

C. Users can be assigned to the Cisco TCS through an Active Directory LDAP server. 

D. User permissions are based on one of three assignable roles. 

Answer: C,D 

Explanation: 

Groups and Users A group or user with access to the Content Server can have one of three roles. Each role has access to different menus in the interface when you log in as auserwitl The roles and available menus are as follows: Viewer—groups or users who can view the recordings they have been given access to. Viewers have access to all recordings that have been made available to Viewers can also view all recordings with guest access. Creator—groups or users who can create recordings. When logged in as creators, they have access to all recordings that they created and recordings that other permission to edit. Creators possess all the properties of viewers. Site manager—groups or users who can use all the Content Servers functionality. A site manager has access to all recordings on the server View Recordings< tabs. Site managers possess all the properties of viewers and creators. Understanding Group and User Accounts Groups and users have to be Windows group or user accounts before they can be added to the Content Server. Adding users to the Content Server might happen au depending on whether or not guest access is enabled in Configuration > Site settings You must also considerthe authentication mode set in site settings (LDAP, t The appropriate authentication mode depends on how user accounts are organized in your company: You use Active Directory, but your Content Server is not in a domain oris in a different domain from the domain that contains your groups and users. (See Option You use Active Directory, and your Content Server is in the same domain as your groups and users. This option is recommended for a Content Server cluster. (S Domain.) You do not use Active Directory. This option is the least preferred because it is more time consuming to configure and maintain user accounts. This option is not a Content Server cluster. (See Option 3: Local.) Recording Alias Properties To create a new recording alias, you must log in as a site manager Then in the Management tab. go to Recording setup > Recording aliases: Add recording alias. 


Q17. How many conferencing bridges can a single full-capacity Cisco TelePresence Conductor support? 

A. 1 

B. 10 

C. 15 

D. 25 

E. 30 

F. 104 

G. 500 

H. 2400 

Answer: E 

Explanation: 

Cisco TelePresence Conductor For larger deplyoments, a full-capacity version of Cisco Telepresence Conductor is required. Up to 2400 concurrent call sessions or up to 30 Cisco Telepresence Servers or 

Telepresence MCUs are supported by one full-capacity Cisco Telepresence Conductor appliance or cluster. 

Up to three full-capacity Cisco Telepresence Conductors can be clustered to provide resilience. 


Q18. Which configuration step must be completed for Cisco TelePresence Conductor to communicate with a Cisco TelePresence Server? 

A. Create a bridge pool and place the TelePresence Server in that pool. 

B. Enable SNMP on the TelePresence Server. 

C. Set the TelePresence Server to locally managed mode. 

D. Create a unique username and password on the TelePresence Server with administrator access only. 

Answer: A 

Explanation: 

Each conference bridge must belong to a conference bridge pool. A single conference bridge can only belong to one pool. A single conference bndge pool can contain up to 30 conference bridges. Each Telepresence Conductor (or cluster of Telepresence Conductors) can use up to 30 conference bridges ac toss all of its pools For example, you could have a single pool with 30 conference bridges, or one pool with six conference bridges plus two pools with 12 conference bridges each. 


Q19. What is required for Cisco TelePresence Server to communicate with Cisco WebEx, using the PSTN? 

A. Cisco TelePresence MCU 5300 

B. Cisco 3420 ISDN Gateway 

C. third-party interop key 

D. Web Conferencing feature key 

Answer: C 

Explanation: 

PSTN audio support for WebEx Enabled Telepresence meetings This release adds support for PSTN audio WebEx meetings where previously the TelePresence Server (version 3 0) required SIP for the audio portion of the WebEx call You can read more about WebEx Enabled TelePresence with TelePresence Server 3.0 at http://wwwxisco.com/efVUS/docs/telepresence/infrastructure/tms/config guide/webex enabled tetepresence/cts_webex bndge html. Customers can now choose to use SIP or the PSTN for the audio portion of the call between WebEx and the TelePresence Server. This feature only applies to the call between WebEx and the TelePresence Server, and does not affect the audio connections between WebEx participants and the WebEx conference (which can be PSTN audio, SIP audio, or computer telephony). 

This feature requires that the Third Party Interop key is loaded on the TelePresence Server The TelePresence Server must be part of a Webex Enabled TelePresence deployment. See the Cisco WebEx Enabled TelePresence Configuration Guide, at hltp://www.cisco-Com/en/US/products/ps11338/products installatiem_and_configurationj3uictes_list.html, for details. 


Q20. Refer to the exhibit. 

You started a conference without Cisco TMS and you want to monitor the conference. Which setting will enable you to monitor the conference? 

A. Show MCUs 

B. Show Ad Hoc 

C. Expand the Active folder 

D. Expand the Reservations folder 

E. Add to Watch List 

Answer: B 

Explanation: 

Conference Control Center can also monitor ad hoc calls (not booked by Cisco TMS> To enable this: 

1. Go to Administrative Tools > Configuration > Network Settings 

2. Set Enable ad hoc conference discovery to Yes 

3. Select Show Ad Hoc In the left hand panel of the CCC page 


500-006 practice test

Avant-garde cisco 642-732 study guide:

Q21. What does an MCU service prefix of 8 mean for users of a Cisco TelePresence MCU? 

A. Any conferences created from an endpoint will be prefixed with 8. 

B. Any dialed number starting with 8 will be routed to the MCU. 

C. Any gateway services will be prefixed with an 8. 

D. Any MCU-created conferences will start with an 8. 

Answer: B 


Q22. Which statement is true about the registration restriction policy within the Cisco TelePresence VCS? 

A. Allow lists allow all registrations except those listed, Deny lists deny all registrations except those listed. 

B. Allow lists allow all registrations except those listed, Deny lists allow all registrations except those listed. 

C. Allow lists deny all registrations except those listed , Deny lists allow all registrations except those listed. 

D. Allow lists deny all registrations except those listed , Deny lists deny all registrations except those listed. 

Answer: C 

Explanation: 

C:\Users\MCS\Desktop\1.jpg 


Q23. What does an endpoint system use to navigate the Auto Attendant menu on the Cisco TelePresence MCU? 

A. FECC and DTMF navigation 

B. a special remote that came with the Cisco TelePresence MCU 

C. only FECC, DTMF is not supported 

D. web interface of the endpoint 

Answer: A 


Q24. Which three protocols does Cisco TelePresence Server support? (Choose three.) 

A. SCCP 

B. H.323 

C. H.460 

D. TIP 

E. SIP 

Answer: B,D,E 

Explanation: 

C:\Users\MCS\Desktop\1.jpg 


Q25. Endpoints can be placed into different Cisco TelePresence VCS (X5 or above) subzones according to which of the following? 

A. aliases or IP addresses 

B. aliases and MAC addresses 

C. IP addresses only 

D. aliases, MAC addresses, and IP addresses 

Answer: A 

Explanation: 

The Local Zone is divided into subzones. These include an automatically created Default Subzone and up to 1000 manually configurable subzones. When an endpoint registers with the VCS it is allocated to an appropriate subzone based on subzone membership rules. These rules specify the range of IP addresses or alias pattern matches for each subzone. If anendpoint's IP address or alias does not match any of the membership rules, it is assigned to the Default Subzone. 


500-006 free download

Refined 642-732 cuwss books:

Q26. Which four licenses and option keys are required in order to provision and register a Cisco Jabber Video for TelePresence client? (Choose four.) 

A. Cisco TMS: Jabber Video capacity option key 

B. Cisco TMS: direct managed system licenses 

C. Cisco Jabber: user licenses 

D. Cisco VCS: Deviceprovisioningoption key 

E. Cisco VCS: Registration license 

Answer: A,B,D,E 


Q27. A user complains that their rendezvous conference fails to connect. What should the administrator check on the Cisco TelePresence Conductor? 

A. NTP is working correctly. 

B. The auto-dialed participant is defined for that user. 

C. H.323 is enabled on the System Administration page. 

D. The conference bridge has an Active status. 

Answer: D


Q28. Which two items should you check on the local Cisco TelePresence C Series Codec when audio is not received? (Choose two.) 

A. The microphone is plugged in. 

B. The microphone is turned on in the menus. 

C. The volume on the monitor is turned up. 

D. The far end is sending audio. 

Answer: C,D 


Q29. How can you independently restore the default links on a Cisco TelePresence VCS? 

A. with an xcommand from the API 

B. by performing a factory reset 

C. from the bandwidth configuration section of the web interface 

D. by performing a reboot 

Answer: A 

Explanation: 

xCommand DefaultLinksAdd 


Q30. Which statement is correct about the configuration of the call control device? 

A. The Cisco TelePresence Management Suite can auto-provision the dial plan between the Cisco VCS and Cisco Unified Communications Manager, using CDP. 

B. The Cisco Unified Communications Manager dial plan only supports numeric values. 

C. The Cisco VCS and Cisco Unified Communications Manager can pass dial plan information between them to create a single directory based on an H.350 schema. 

D. The Cisco VCS and Cisco Unified Communications Manager support numeric and URI dialing. 

Answer: D 

Explanation: 

CDP: Cisco Discovery Protocol http://en.wikipedia.org/wiki/Cisco_Discovery_Protocol CUCM supports URI dialing since version 9.0H.350: No reference to CUCM in VCS X8.2 Admin Guide. 


Related 500-006 Articles