Cisco 500-006 ExamImplementing Cisco TelePresence Video Solution - Part 2

Total Question: 80 Last Updated: Jun 13,2019
  • Updated 500-006 Dumps
  • Based on Real 500-006 Exams Scenarios
  • Free 500-006 pdf Demo Available
  • Check out our 500-006 Dumps in a new PDF format
  • Instant 500-006 download
  • Guarantee 500-006 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

Top 15 guidance 500-006 for consumer (1 to 15)

It is impossible to pass Cisco 500-006 exam without any help in the short term. Come to Exambible soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 500-006 practice questions. You will get a surprising result by our Leading Implementing Cisco TelePresence Video Solution, Part 2 practice guides.

2016 Jul 500-006 exam fees

Q1. In the Cisco TelePresence Conductor web pages, which logs can you view? 

A. system log, event log, and CDR log 

B. system log and event log 

C. event log and configuration log 

D. system log, event log, configuration log, and CDR log 

Answer: C 

Explanation: 

C:\Users\MCS\Desktop\1.jpg 


Q2. A Cisco TelePresence MCU Auto Attendant does not allow users to set up ad hoc conferences, even though the media port reservation setting is off. What may cause this problem? 

A. The streaming option was selected instead of the ConferenceMe. option. 

B. The global conference setting, auto-attendant, is not set up correctly. 

C. The user endpoint does not have MultiSite. installed. 

D. The auto-attendant has not been set up correctly. 

Answer: D 


Q3. The camera remote control is not responding. What can an engineer check in order to determine if the camera remote control or the system is causing the problem? 

A. The monitor is on the right channel. 

B. The switch inside the remote control is switched on. 

C. The light flashes on the camera when a key is pressed. 

D. The batteries are correctly placed within the remote. 

Answer: C 


Q4. How will FindMe . help a user working from either home or the office? 

A. Anyone can contact the user using a single identity. 

B. Users can locate any individual in the company using the address book. 

C. Users can change their system names according to their current location. 

D. Anyone can contact the user by giving each endpoint the same configuration. 

Answer: A 

Explanation: 

FindMe. FindMe is a form of User Policy, which is the set of rules that determines what happens to a call for a particular user or group when it is received by the VCS. The FindMe feature lets you assign a single FindMe ID to individuals or teams in your enterprise. By logging into their FindMe account, users can set up a list of locations such as "at home" or "in the office" and associate their devices with those locations. They can then specify which devices are called when their FindMe ID is dialed, and what happens if those devices are busy or go unanswered. Each user can specify up to 15 devices and 10 locations. This means that potential callers can be given a single FindMe alias on which they can contact an individual or group in your enterprise — callers won't have to know details of all the devices on which that person or group might be available. To enable this feature you must purchase and install the FindMe option key. Standard operation is to use the VCS's own FindMe manager. However you can use an off-box FindMe manager; this feature is intended for future third-party integration. 


Q5. Which feature must be enabled on the Cisco TelePresence VCS in order to monitor the status of non-presence-enabled clients? 

A. Presence User Agent 

B. Interworking 

C. FindMe 

D. LDAP 

Answer: A 

Explanation: 

Applications Presence User Agent Mode: <On/Off> Enables and disables the SIMPLE Presence User Agent (PU A) The PU A provides presence information on behalf of registered endpoints SIP mode must also be enabled for the PUA to function. Default: Off Example: xConfiguration Applications Presence User Agent Mode: Off 


Q6. What are the minimum required configuration settings for the provisioning Root folder? 

A. phone book URI, presence server URI, SIP server address 

B. Maximum In bandwidth, Maximum Out bandwidth, SIP server address 

C. network DNS domain name, Maximum In bandwidth, Maximum Out bandwidth 

D. network IPv4 address, network DNS domain name, SIP server address 

Answer: A 


Q7. Which is the recommended method for backing up and restoring the SQL database? 

A. The TMS Tools application on the Cisco TMS server 

B. The SQL command-line editor 

C. Microsoft SQL Server Manager Studio Express 

D. SQL command-line scripting 

Answer: C 


500-006 free download

Most up-to-date 500-006 exam prep:

Q8. What two protocols are used in firewall traversal? (Choose two). 

A. SIP 

B. H.239 

C. H.460.18 & 19 

D. Assent 

E. H.264 

Answer: C,D 

Explanation: 

Endpoint traversal technology requirements 

The "far end" (at home or at a hotel, for example) endpoint requirements to support firewall traversal are summarized below: 

For H .323, the endpoint needs to support Assent or H460.18 and H460.19. 

For SIP, the endpoint just needs to support standard SIP. 

Registration messages will keep the "'far end" firewall ports open for VCS to send messages to that endpoint. The VCS waits for media from the endpoint behind the firewall, before returning media to it on that same port - the endpoint does have to support media transmission and reception on the same port. 

The VCS also supports SIP outbound, which is an alternative method of keeping firewalls open without the overhead of using the full registration message. 

SIP and H.323endpoints can register to the VCS Expressway or they can just send calls to the VCS Expressway as the local "DMZ" firewall has relevant ports open to allow communication to the VCS Expressway overSIP and H.323 ports. 


Q9. Which three endpoints are provisioned by Cisco TMSPE? (Choose three.) 

A. Cisco TelePresence System MX Series 

B. Cisco TelePresence System EX Series 

C. Cisco Unified IP Phone 9971 

D. Cisco Unified IP Phone 7960 

E. Cisco TelePresence System CTS 500 

Answer: A,B,E 

Explanation: 

C:\Users\MCS\Desktop\1.jpg 


Q10. What does the hop count setting on the firewall traversal configuration limit on the Cisco TelePresence VCS? 

A. The number of Cisco TelePresence VCSs that a call can travel through. 

B. The number of firewalls that a call can travel through. 

C. The number of routers that a call can travel through. 

D. The number of switches that a call can travel through. 

Answer: A 

Explanation: 

Configuring hop counts Each search request is assigned a hop count value by the system that initiates the search. Every time the request is forwarded to another neighbor gatekeeper or proxy, the hop count value is decreased by a value of 1. When the hop count reaches 0. the request will not be forwarded on any further and the search will fail. For search requests initiated by the local VCS. the hop count assigned to the request is configurable on a zone-by-zone basis. The zone's hop count applies to all search requests originating from the local VCS that are sent to that zone. 


Q11. When trunking a Cisco VCS to Cisco Unified Communications Manager, what value should the H.323 mode be set to? 

A. On 

B. Off 

C. Auto 

D. Best Effort 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/docs/telepresence/infrastructure/vcs/config_guide/X8-2/Cisco-VCS-SIPTrunk-to-Unified-CM-Deployment-Guide-CUCM-8-9-and-X8-2.pdf 

C:\Users\MCS\Desktop\1.jpg 


Q12. Which three directory services can import Cisco TMS users? (Choose three.) 

A. Active Directory 

B. Active Directory with Kerberos (Secure AD) 

C. Novell eDirectory 

D. Lightweight Directory Access Protocol 

Answer: A,B,D 

Explanation: 

User Import 

C lick Configure to display the Type field 

Select the typeof directory server to Import groups and users from: 

Active Directory (AD) 

Active Directory with Kerberos (secure AD) 

LightweightDirectoryAccessProtocol(LDAP) 


Q13. What occurs when a conference with eight sites is booked through Cisco TMS? 

A. TMS will automatically choose the most appropriate MCU that is available on the network. 

B. TMS will prompt the engineer to book an MCU on the network. 

C. TMS will cascade the call by using the built-in MultiSite capabilities of the endpoints. 

D. TMS will automatically activate Multiway. 

Answer: A 

Explanation: 

Cisco TMS handles routing automatically. When booking conferences it is not necessary to specify network protocols or MCUs. You can modify the defaults sheeted by Cisco TMS on a per conference basis dunng book ing If a booking requires an MCU and no MCU is available, an error will be shown 


Q14. What are the system components of provisioning? 

A. Cisco VCS, Cisco TMS, and Cisco Jabber 

B. Cisco VCS and Cisco TMS 

C. Cisco VCS, Cisco TMS, and Cisco TMSPE 

D. Cisco VCS, Cisco Unified CM, Cisco TMSPE 

E. Cisco VCS, Cisco Unified CM, Cisco TMS, and Cisco TMSPE 

Answer: C 

Explanation: 

Prerequisites and recommendations This section describes prerequisites and best practices for installing and deploying Cisco TMSPE with Cisco TMS and Cisco VCS. 


Q15. Which mechanism does the Cisco TelePresence Conductor use to communicate with the call control device? 

A. It sends keepalive messages until the H.245 negotiations are completed. 

B. It provides a secure FTP channel to use for data transfer. 

C. When Cisco TelePresence Conductor receives the signaling for the call, it uses CPL. 

D. A SIP connection will use the B2BUA of Cisco TelePresence Conductor. 

Answer: D 


Related 500-006 Articles