Cisco 400-101 ExamCCIE Routing and Switching (v5.0)

Total Question: 745 Last Updated: Jul 16,2018
  • Updated 400-101 Dumps
  • Based on Real 400-101 Exams Scenarios
  • Free 400-101 pdf Demo Available
  • Check out our 400-101 Dumps in a new PDF format
  • Instant 400-101 download
  • Guarantee 400-101 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

Shortcuts To 400-101(281 to 290)

It is more faster and easier to pass the Cisco 400-101 exam by using Actual Cisco CCIE Routing and Switching (v5.0) questuins and answers. Immediate access to the Update 400-101 Exam and find the same core area 400-101 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2017 Apr 400-101 torrent

Q281. Which two routing protocols are not directly supported by Cisco PfR route control, and rely on the Cisco PfR subfeature PIRO? (Choose two.) 

A. BGP 

B. EIGRP 

C. Static routing 

D. OSPF 

E. IS-IS 

Answer: D,E 

Explanation: 

Protocol Independent Route Optimization (PIRO) introduced the ability of Performance Routing (PfR) to search for a parent route—an exact matching route, or a less specific route—in the IP Routing Information Base (RIB), allowing PfR to be deployed in any IP-routed environment including Interior Gateway Protocols (IGPs) such as OSPF and IS-IS. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/pfr/configuration/guide/15_1/pfr_15_1_book/pfr-piro.html 


Q282. Which two tunneling techniques determine the IPv4 destination address on a per-packet basis? (Choose two.) 

A. 6to4 tunneling 

B. ISATAP tunneling 

C. manual tunneling 

D. GRE tunneling 

Answer: A,B 

Explanation: Tunnel Configuration Parameters by Tunneling Type 

Tunneling Type 

Tunnel Configuration Parameter 

Tunnel Mode 

Tunnel Source 

Tunnel Destination 

Interface Prefix or Address 

Manual 

ipv6ip 

An IPv4 address, or a reference to an interface on which IPv4 is configured. 

An IPv4 address. 

An IPv6 address. 

GRE/IPv4 

gre ip 

An IPv4 address. 

An IPv6 address. 

IPv4-compatible 

ipv6ip auto-tunnel 

Not required. These are all point-to-multipoint tunneling types. The IPv4 destination address is calculated, on a per-packet basis, from the IPv6 destination. 

Not required. The interface address is generated as ::tunnel-source/96. 

6to4 

ipv6ip 6to4 

An IPv6 address. The prefix must embed the tunnel source IPv4 address 

ISATAP 

ipv6ip isatap 

An IPv6 prefix in modified eui-64 format. The IPv6 address is generated from the prefix and the tunnel source IPv4 address. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/ipv6/configuration/guide/12_4t/ipv6_12_4t_book/i p6-tunnel.html 


Q283. Which statement about NAT64 is true? 

A. NAT64 provides address family translation and translates IPv4 to IPv6 and IPv6 to IPv4. 

B. NAT64 provides address family translation and can translate only IPv6 to IPv4. 

C. NAT64 should be considered as a permanent solution. 

D. NAT64 requires the use of DNS64. 

Answer:


Q284. Which two advantages does CoPP have over receive path ACLs? (Choose two.) 

A. Only CoPP applies to IP packets and non-IP packets. 

B. Only CoPP applies to receive destination IP packets. 

C. A single instance of CoPP can be applied to all packets to the router, while rACLs require multiple instances. 

D. Only CoPP can rate-limit packets. 

Answer: A,D 

Explanation: 

Control Plane Policing – CoPP is the Cisco IOS-wide route processor protection mechanism. As illustrated in Figure 2, and similar to rACLs, CoPP is deployed once to the punt path of the router. However, unlike rACLs that only apply to receive destination IP packets, CoPP applies to all packets that punt to the route processor for handling. CoPP therefore covers not only receive destination IP packets, it also exceptions IP packets and non-IP packets. In addition, CoPP is implemented using the Modular QoS CLI (MQC) framework for policy construction. In this way, in addition to simply permit and deny functions, specific packets may be permitted but rate-limited. This behavior substantially improves the ability to define an effective CoPP policy. (Note: that “Control Plane Policing” is something of a misnomer because CoPP generally protects the punt path to the route processor and not solely the control plane.) 

Reference: http://www.cisco.com/web/about/security/intelligence/coppwp_gs.html 


Q285. Which two statements about SNMP traps are true? (Choose two.) 

A. They are sent by an agent after a specified event. 

B. They are sent when solicited after a specified event. 

C. They are equivalent to a community string. 

D. They provide solicited data to the manager. 

E. They are sent by a management station to an agent. 

F. Vendor-specific traps can be configured. 

Answer: A,F 

Explanation: 

The SNMP agent contains MIB variables whose values the SNMP manager can request or change. A manager can get a value from an agent or store a value into the agent. The agent gathers data from the MIB, the repository for information about device parameters and network data. The agent can also respond to a manager's requests to get or set data. An agent can send unsolicited traps to the manager. Traps are messages alerting the SNMP manager to a condition on the network. Traps can mean improper user authentication, restarts, link status (up or down), MAC address tracking, closing of a TCP connection, loss of connection to a neighbor, or other significant events. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst2960/software/release/12-2_55_se/configuration/guide/scg_2960/swsnmp.html 


Leading 400-101 exam engine:

Q286. DRAG DROP 

Drag and drop the IGMPv2 timer on the left to its default value on the right. 

Answer: 


Q287. Refer to the exhibit. 

All switches are Cisco switches. Assume that Cisco Discovery Protocol is enabled only on switches A and C. 

Which information is returned when you issue the command show cdp neighbors on switch C? 

A. a limited amount of information about switch B 

B. no neighbor details will be returned 

C. neighbor details for switch B 

D. neighbor details for switch A 

E. neighbor details for switch C 

Answer:

Explanation: 

CDP is used to discover information on directly connected neighbors only, so in this case SwitchC would only be able to obtain CDP information from SwitchB. However, since SwitchB is not running CDP then no neighbor information will be seen on SwitchC. Same goes for Switch A also in this topology. 


Q288. Refer to the exhibit. 

Which statement about the route target for 192.168.1.0/24 is true? 

A. Its route target is 64512:100010051. 

B. Its route targets are 64512:100010051, 64512:2002250, and 64512:3002300. 

C. Its route target is 64512:3002300. 

D. Its route targets are 64512:100010051 and 64512:3002300. 

E. Its route targets are 64512:2002250 and 64512:3002300. 

Answer:

Explanation: 

Here we are using route maps to change the route target for the 192.168.1.0/24 network from the default route target of 64512:100010051 to 64512:3002300. 


Q289. Which type of OSPF packet is an OSPF link state update packet? 

A. type 1 

B. type 2 

C. type 3 

D. type 4 

E. type 5 

Answer:

Explanation: 

Link State Update packets are OSPF packet type 4. These packets implement the flooding of link state advertisements. Each Link State Update packet carries a collection of link state advertisements one hop further from its origin. Several link state advertisements may be included in a single packet. 

Reference: http://www.freesoft.org/CIE/RFC/1583/107.htm 


Q290. DRAG DROP 

Drag and drop the QoS requirement on the left to the correct QoS technology on the right. 

Answer: 


Related 400-101 Articles