Cisco 400-101 ExamCCIE Routing and Switching (v5.0)

Total Question: 427 Last Updated: Oct 11,2018
  • Updated 400-101 Dumps
  • Based on Real 400-101 Exams Scenarios
  • Free 400-101 pdf Demo Available
  • Check out our 400-101 Dumps in a new PDF format
  • Instant 400-101 download
  • Guarantee 400-101 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

Facts about actualtest 400-101

Ucertify mature Cisco teachers and also professionals can easily accept that Ucertify Cisco 400-101 test answers and questions are practically correct. The complete price of CCIE Routing and Switching (v5.0) had been practically 95 percent. Over al, we could demonstrate how the 400-101 study materials produced useful research regarding Cisco candidates. The 400-101 pdf file well worth the examinees sparing with out to examine. It is possible to wager the trunk youll have a positive outcome by the Ucertify CCIE Routing and Switching (v5.0) apply tests.

2016 Jun 400-101 ccie routing and switching:

Q261. Which two statements are true about an EPL? (Choose two.) 

A. It is a point-to-point Ethernet connection between a pair of NNIs. 

B. It allows for service multiplexing. 

C. It has a high degree of transparency. 

D. The EPL service is also referred to as E-line. 

Answer: C,D 

Explanation: 

Ethernet private line (EPL) and Ethernet virtual private line (EVPL) are carrier Ethernet data services defined by the Metro Ethernet Forum. EPL provides a point-to-point Ethernet virtual connection (EVC) between a pair of dedicated user–network interfaces (UNIs), with a high degree of transparency. EVPL provides a point-to-point or point-to-multipoint connection between a pair of UNIs. The services are categorized as an E-Line service type, with an expectation of low frame delay, frame delay variation and frame loss ratio. EPL is implemented using a point-to-point (EVC) with no Service Multiplexing at each UNI (physical interface), i.e., all service frames at the UNI are mapped to a single EVC (a.k.a. all-to-one bundling). 

Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Ethernet_Private_Line 


Q262. Which three statements about IS-IS are true? (Choose three.) 

A. IS-IS is not encapsulated in IP. 

B. IS-IS is directly encapsulated in the data link layer. 

C. 0XFEFE is used in the Layer 2 header to identify the Layer 3 protocol. 

D. IS-IS uses protocol ID 93. 

E. IS-IS can be used to route the IPX protocol. 

F. IS-IS is an IETF standard. 

Answer: A,B,C 

Explanation: 

IS-IS is an Interior Gateway Protocol (IGP) for routing OSI. IS-IS packets are not encapsulated in CLNS or IP but are encapsulated directly in the data-link layer. The IS-IS protocol family is OSI, and values such as 0xFE and 0xFEFE are used by the data-link protocol to identify the Layer 3 protocol as OSI. 

Reference: http://www.cisco.com/en/US/products/ps6599/products_white_paper09186a00800a3e6f.sh tml 


Q263. Which data plane protocol does EIGRP Over the Top use? 

A. MPLS 

B. GRE 

C. LISP 

D. IP-in-IP 

Answer: C 

Explanation: 

The EIGRP Over the Top solution can be used to ensure connectivity between disparate Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP) sites. This feature uses EIGRP on the control plane and Locator ID Separation Protocol (LISP) encapsulation on the data plane to route traffic across the underlying WAN architecture. EIGRP is used to distribute routes between customer edge (CE) devices within the network, and the traffic forwarded across the WAN architecture is LISP encapsulated. Therefore, to connect disparate EIGRP sites, you must configure the neighbor command with LISP encapsulation on every CE in the network. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_eigrp/configuration/xe-3s/ire-xe-3s-book/ire-eigrp-over-the-top.html 


Q264. Refer to the exhibit. 


If a port is configured as shown and receives an untagged frame, of which VLAN will the untagged frame be a member? 

A. VLAN 1 

B. VLAN 2 

C. VLAN 3 

D. VLAN 4 

Answer: B 

Explanation: 

When typing: Switch(config-if)#switchport mode? 

access Set trunking mode to ACCESS unconditionally 

dynamic Set trunking mode to dynamically negotiate access or trunk mode 

trunk Set trunking mode to TRUNK unconditionally 

and 

Switch(config-if)#switchport mode dynamic? 

auto Set trunking mode dynamic negotiation parameter to AUTO 

desirable Set trunking mode dynamic negotiation parameter to DESIRABLE 

So if we configure Fa0/1 as dynamic auto mode, it will not initiate any negotitation but waiting for the other end negotiate to be a trunk with DTP. If the other end does not ask it to become a trunk then it will become an access port. Therefore when using the “show interface fastEthernet0/1 switchport” command we will see two output lines “ Administrative Mode. dynamic auto” and “Operational Mode. static access” Note. To set this port to VLAN 2 as the output above just use one additional command. “switchport access vlan 2”. 

Now back to our question, from the output we see that Fa0/1 is operating as an access port on VLAN 2 so if it receive untagged frame it will suppose that frame is coming from VLAN 2. 


Q265. Which two statements about VRRP are true? (Choose two.) 

A. It is assigned multicast address 224.0.0.18. 

B. The TTL for VRRP packets must be 255. 

C. It is assigned multicast address 224.0.0.9. 

D. Its IP protocol number is 115. 

E. Three versions of the VRRP protocol have been defined. 

F. It supports both MD5 and SHA1 authentication. 

Answer: A,B 


400-101 actual test

Rebirth exam 400-101:

Q266. Which statement is true about Fast Link Pulses in Ethernet? 

A. They are used during collision detection. 

B. They are used only if the media type is optical. 

C. They are part of UniDirectional Link Detection. 

D. They are used during autonegotiation. 

Answer: D 

Explanation: 

To make sure that your connection is operating properly, IEEE 802.3 Ethernet employs normal link pulses (NLPs), which are used for verifying link integrity in a 10BaseT system. This signaling gives you the link indication when you attach to the hub and is performed between two directly connected link interfaces (hub-to-station or station-to-station). NLPs are helpful in determining that a link has been established between devices, but they are not a good indicator that your cabling is free of problems. An extension of NLPs is fast link pulses. These do not perform link tests, but instead are employed in the autonegotiation process to advertise a device's capabilities. 

Reference: 

http://www.cisco.com/en/US/docs/internetworking/troubleshooting/guide/tr1904.html 


Q267. Which three parameters must match to establish OSPF neighbor adjacency? (Choose three.) 

A. the process ID 

B. the hello interval 

C. the subnet mask 

D. authentication 

E. the router ID 

F. the OSPF interface priority 

Answer: B,C,D 


Q268. Refer to the exhibit. 


Which two pieces of information in this Wireshark capture indicate that you are viewing EIGRP traffic? (Choose two.) 

A. the header length 

B. the protocol number 

C. the destination address 

D. the Class Selector 

E. the source address 

F. the header checksum 

Answer: B,C 

Explanation: 

EIGRP uses protocol number 88, which shows as EIGRP in the capture. Also, we in the capture that the destination IP address is 224.0.0.10, which is the Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP) group address is used to send routing information to all EIGRP routers on a network segment. 


Q269. DRAG DROP 

Drag and drop the PPPoE packet type on the left to the corresponding description on the right. 


Answer: 



Q270. Refer to the exhibit. 


Which statement about this IP SLA is true? 

A. The SLA must also have a schedule configured before it will start. 

B. The TTL of the SLA packets is 10. 

C. The SLA has a timeout of 3.6 seconds. 

D. The SLA has a lifetime of 5 seconds. 

Answer: A 

Explanation: 

When you configure an IP SLAs operation, you must schedule the operation to begin capturing statistics and collecting error information. You can schedule an operation to start immediately or to start at a certain month, day, and hour. You can use the pending option to set the operation to start at a later time. The pending option is an internal state of the operation that is visible through SNMP. The pending state is also used when an operation is a reaction (threshold) operation waiting to be triggered. You can schedule a single IP SLAs operation or a group of operations at one time. We can see in this output that the IP SLA is still in a pending trigger state. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst4500/12-2/44sg/configuration/guide/Wrapper-44SG/swipsla.html 


Related 400-101 Articles