Cisco 400-101 ExamCCIE Routing and Switching (v5.0)

Total Question: 745 Last Updated: Sep 17,2018
  • Updated 400-101 Dumps
  • Based on Real 400-101 Exams Scenarios
  • Free 400-101 pdf Demo Available
  • Check out our 400-101 Dumps in a new PDF format
  • Instant 400-101 download
  • Guarantee 400-101 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

10 tips on ccie r&s 400-101

Testking 400-101 CCIE Routing and Switching (v5.0) exercise check will be the best option that you should prepare for the Cisco examination. If you want to be described as a prominent Testking technical engineers, you cannot pass by the Testking 400-101 CCIE Routing and Switching (v5.0) material supply. One can learn not just the true 400-101 check questions but the in depth reason. Moving Cisco 400-101 qualification will be the initial most important thing, in addition, you can study numerous specialized knowledge and encounters that will found in the way forward for exercise work.

2016 Jun 400-101 actual exam

Q251. Refer to the exhibit. 


If router R1 is functioning as a DHCPv6 server and you enter the command show ipv6 dhcp binding, which two options are pieces of information in the output? (Choose two.) 

A. The IA PD 

B. The DUID 

C. The prefix pool 

D. The DNS server 

E. The Rapid-Commit setting 

Answer: A,B 

Explanation: 

In the following example, the show ipv6 dhcp binding command shows information about two clients, including their DUIDs, IAPDs, prefixes, and preferred and valid lifetimes: 

Router# show ipv6 dhcp binding 

Client: FE80::202:FCFF:FEA5:DC39 (GigabitEthernet2/1/0) 

DUID. 000300010002FCA5DC1C 

IA PD. IA ID 0x00040001, T1 0, T2 0 

Prefix: 3FFE:C00:C18:11::/68 

preferred lifetime 180, valid lifetime 12345 

expires at Nov 08 2002 02:24 PM (12320 seconds) 

Client: FE80::202:FCFF:FEA5:C039 (GigabitEthernet2/1/0) 

DUID. 000300010002FCA5C01C 

IA PD. IA ID 0x00040001, T1 0, T2 0 

Prefix: 3FFE:C00:C18:1::/72 

preferred lifetime 240, valid lifetime 54321 

expires at Nov 09 2002 02:02 AM (54246 seconds) 

Prefix: 3FFE:C00:C18:2::/72 

preferred lifetime 300, valid lifetime 54333 

expires at Nov 09 2002 02:03 AM (54258 seconds) 

Prefix: 3FFE:C00:C18:3::/72 

preferred lifetime 280, valid lifetime 51111 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipaddr_dhcp/configuration/xe-3s/dhcp-xe-3s-book/ip6-dhcp-prefix-xe.html 


Q252. DRAG DROP 

Drag and drop the EIGRP query condition on the left to the corresponding action taken by the router on the right. 


Answer: 



Q253. Refer to the exhibit. 


Which statement is true? 

A. This is an MPLS TE point-to-multipoint LSP in an MPLS network. 

B. This is an MPLS TE multipoint-to-point LSP in an MPLS network. 

C. This is a point-to-multipoint LSP in an MPLS network. 

D. This is a multipoint-to-multipoint LSP in an MPLS network. 

Answer: D 

Explanation: 

Same example of this provided on slide 24 at the reference link below: 

Reference: “mVPN Deployment Models” Cisco Live Presentation 

http://d2zmdbbm9feqrf.cloudfront.net/2014/eur/pdf/BRKIPM-2011.pdf, slide 24 


Q254. DRAG DROP 

Drag and drop the protocol on the left to the corresponding administrative distance on the right. 


Answer: 



Q255. Refer to the exhibit. 


While reviewing a log file on a router with this NTP configuration, you note that the log entries of the router display a different time than the NTP time. 

Which action can you take to correct the problem? 

A. Add the localtime keyword to the service timestamps log datetime statement. 

B. Add the msec keyword to the service timestamps log datetime statement. 

C. Add the statement ntp broadcast to the NTP configuration of the neighboring router. 

D. Configure the router to be the NTP master. 

E. Remove the datetime keyword from the service timestamps log datetime statement. 

Answer: A 


400-101 free draindumps

Improve actualtest 400-101:

Q256. Which two statements about the BGP community attribute are true? (Choose two.) 

A. Routers send the community attribute to all BGP neighbors automatically. 

B. A router can change a received community attribute before advertising it to peers. 

C. It is a well-known, discretionary BGP attribute. 

D. It is an optional transitive BGP attribute. 

E. A prefix can support only one community attribute. 

Answer: B,D 

Explanation: 

A community is a group of prefixes that share some common property and can be configured with the BGP community attribute. The BGP Community attribute is an optional transitive attribute of variable length. The attribute consists of a set of four octet values that specify a community. The community attribute values are encoded with an Autonomous System (AS) number in the first two octets, with the remaining two octets defined by the AS. A prefix can have more than one community attribute. A BGP speaker that sees multiple community attributes in a prefix can act based on one, some or all the attributes. A router has the option to add or modify a community attribute before the router passes the attribute on to other peers. 

Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/border-gateway-protocol-bgp/28784-bgp-community.html 


Q257. Which two statements about the max-age time in IS-IS are true? (Choose two.) 

A. The IS-IS max-age time is 20 minutes by default. 

B. The IS-IS max-age time is 60 minutes by default. 

C. The IS-IS max-age time increments from zero to max-age. 

D. The IS-IS max-age time decrements from max-age to zero. 

Answer: A,D 


Q258. An IP SLA fails to generate statistics. How can you fix the problem? 

A. Add the verify-data command to the router configuration. 

B. Reload the router configuration. 

C. Remove the ip sla schedule statement from the router configuration and re-enter it. 

D. Add the debug ip sla error command to the router configuration. 

E. Add the debug ip sla trace command to the router configuration. 

Answer: A 


Q259. Which IPv6 tunneling type establishes a permanent link between IPv6 domains over IPv4? 

A. IPv4-compatible tunneling 

B. ISATAP tunneling 

C. 6to4 tunneling 

D. manual tunneling 

Answer: D 

Explanation: 

A manually configured tunnel is equivalent to a permanent link between two IPv6 domains over an IPv4 backbone. The primary use is for stable connections that require regular secure communication between two edge routers or between an end system and an edge router, or for connection to remote IPv6 networks. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/ipv6/configuration/guide/12_4t/ipv6_12_4t_book/i p6-tunnel.html 


Q260. Which two statements about OSPF route types are true? (Choose two.) 

A. The cost of an external type 2 route is the sum of the external and internal costs. 

B. The cost of an external type 2 route is the same as the external cost. 

C. Intra-area routes originate outside of their area. 

D. Inter-area routes originate inside their area. 

E. The cost of an external type 1 route is the same as the internal cost. 

F. For routes to the same destination, external type 1 routes are preferred over external type 2 routes. 

Answer: B,F 

Explanation: 

External routes fall under two categories, external type 1 and external type 2. The difference between the two is in the way the cost (metric) of the route is being calculated. The cost of a type 2 route is always the external cost, irrespective of the interior cost to reach that route. A type 1 cost is the addition of the external cost and the internal cost used to reach that route. A type 1 route is always preferred over a type 2 route for the same destination. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/open-shortest-path-first-ospf/7039-1.html 


Related 400-101 Articles