Cisco 400-101 ExamCCIE Routing and Switching (v5.0)

Total Question: 745 Last Updated: Sep 17,2018
  • Updated 400-101 Dumps
  • Based on Real 400-101 Exams Scenarios
  • Free 400-101 pdf Demo Available
  • Check out our 400-101 Dumps in a new PDF format
  • Instant 400-101 download
  • Guarantee 400-101 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

hda 3740-b-400-101 : May 2016 Edition

Exam Code: 400-101 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCIE Routing and Switching (v5.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 400-101 Exam.

2016 May 400-101 Study Guide Questions:

Q191. Refer to the exhibit. 


The two standalone chassis are unable to convert into a VSS. What can you do to correct the problem? 

A. Set a different port channel number on each chassis. 

B. Set a different virtual domain ID on each chassis. 

C. Set the redundancy mode to rpr on both chassis. 

D. Add two ports to the port channel group. 

Answer: A 


Q192. Which statement describes the function of rekey messages? 

A. They prevent unencrypted traffic from passing through a group member before registration. 

B. They refresh IPsec SAs when the key is about to expire. 

C. They trigger a rekey from the server when configuring the rekey ACL. 

D. They authenticate traffic passing through a particular group member. 

Answer: B 

Explanation: 

Rekey messages are used to refresh IPsec SAs. When the IPsec SAs or the rekey SAs are about to expire, one single rekey message for a particular group is generated on the key server. No new IKE sessions are created for the rekey message distribution. The rekey messages are distributed by the key server over an existing IKE SA. Rekeying can use multicast or unicast messages. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/sec_conn_getvpn/configuration/xe-3s/sec-get-vpn-xe-3s-book/sec-get-vpn.html 


Q193. Refer to the exhibit. 


How can the EIGRP hello and hold time for Gig0/0 be changed to 5 and 15? 

A. No action is required, since Gig0/0 is not listed with a nondefault hello and hold time. 

B. Add the commands ip hello-interval eigrp 1 5 and ip hold-time eigrp 1 15 under interface Gig0/0. 

C. Add the commands hello-interval 5 and hold-time 15 under "af-interface Gig0/0" under the address family. 

D. Add the commands default hello-interval and default hold-time under the af-interface Gig0/0 statement under the address family. 

Answer: C 

Explanation: 

To configure the hello interval for an interface, use the hello-interval command in interface configuration mode To configure the hold time for an interface, use the hold-time command in interface configuration mode. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/crs/software/crs_r4-1/routing/command/reference/b_routing_cr41crs/b_routing_cr41crs_chapter_010.html#wp2 323069468 


400-101 test questions

Refresh 400-101 exam:

Q194. Refer to the exhibit. 


Which two statements about this configuration are true? (Choose two.) 

A. Pings from SW2 to SW1 fail because SW1 is pruning VLAN 10. 

B. VLANs 10 and 200 are added to the SW2 allowed list on interface fa0/22. 

C. Pings from SW2 to SW1 are successful. 

D. Only VLAN 200 is added to the SW1 allowed list on interface fa0/22. 

Answer: B,C 


Q195. Refer to the exhibit. 


Which two statements about the VPN solution are true? (Choose two.) 

A. Customer A and customer B will exchange routes with each other. 

B. R3 will advertise routes received from R1 to R2. 

C. Customer C will communicate with customer A and B. 

D. Communication between sites in VPN1 and VPN2 will be blocked. 

E. R1 and R2 will receive VPN routes advertised by R3. 

Answer: C,E 

Explanation: 

+ VPN1 exports 10:1 while VPN3 imports 10:1 so VPN3 can learn routes of VPN1. 

+ VNP1 imports 10:1 while VNP3 export 10:1 so VNP1 can learn routes of VPN3. 

-> Customer A can communicate with Customer C 

+ VPN2 exports 20:1 while VPN3 imports 20:1 so VPN3 can learn routes of VPN2. 

+ VPN2 imports 20:1 while VPN3 exports 20:1 so VPN2 can learn routes of VPN3. 

-> Customer B can communicate with Customer C 

Therefore answer C is correct. 

Also answer E is correct because R1 & R2 import R3 routes. 

Answer A is not correct because Customer A & Customer B do not import routes which are exported by other router. Customer A & B can only see Customer C. 

Answer B is not correct because a router never exports what it has learned through importation. It only exports its own routes. 

Answer D is correct because two VPN1 and VPN2 cannot see each other. Maybe in this question there are three correct answers. 


Q196. Which two statements about reverse ARP are true? (Choose two.) 

A. Its servers require static mappings. 

B. It works with AutoInstall to configure new devices. 

C. It provides IP addresses for subnet masks. 

D. It provides IP addresses for default gateways. 

E. It requires less maintenance than DHCP. 

Answer: A,B 


400-101 torrent

Free ccie 400-101 dump:

Q197. Which two options are two characteristics of the HSRPv6 protocol? (Choose two.) 

A. It uses virtual MAC addresses 0005.73a0.0000 through 0005.73a0.0fff. 

B. It uses UDP port number 2029. 

C. It uses virtual MAC addresses 0005.73a0.0000 through 0005.73a0.ffff. 

D. It uses UDP port number 2920. 

E. If a link local IPv6 address is used, it must have a prefix. 

Answer: A,B 

Explanation: 

HSRP IPv6 Virtual MAC Address Range 

HSRP IPv6 uses a different virtual MAC address block than does HSRP for IP: 0005.73A0.0000 through 0005.73A0.0FFF (4096 addresses) 

HSRP IPv6 UDP Port Number 

Port number 2029 has been assigned to HSRP IPv6. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipapp_fhrp/configuration/15-sy/fhp-15-sy-book/HSRP-for-IPv6.html 


Q198. DRAG DROP 

Drag and drop the EIGRP term on the left to the corresponding definition on the right. 


Answer: 



Q199. Refer to the exhibit. 


Which statement about configuring the switch to manage traffic is true? 

A. The switchport priority extend cos command on interface FastEthernet0/0 prevents traffic to and from the PC from taking advantage of the high-priority data queue that is assigned to the IP phone. 

B. The switchport priority extend cos command on interface FastEthernet0/0 enables traffic to and from the PC to use the high priority data queue that is assigned to the IP phone. 

C. When the switch is configured to trust the CoS label of incoming traffic, the trusted boundary feature is disabled automatically. 

D. The mls qos cos override command on interface FastEthernet0/0 configures the port to trust the CoS label of traffic to and from the PC. 

Answer: A 

Explanation: 

In some situations, you can prevent a PC connected to the Cisco IP Phone from taking advantage of a high-priority data queue. You can use the switchport priority extend cos interface configuration command to configure the telephone through the switch CLI to override the priority of the traffic received from the PC. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst2950/software/release/12-1_22_ea2/configuration/guide/2950scg/swqos.html 


Q200. A packet capture log indicates that several router solicitation messages were sent from a local host on the IPv6 segment. What is the expected acknowledgment and its usage? 

A. Router acknowledgment messages will be forwarded upstream, where the DHCP server will allocate addresses to the local host. 

B. Routers on the IPv6 segment will respond with an advertisement that provides an external path from the local subnet, as well as certain data, such as prefix discovery. 

C. Duplicate Address Detection will determine if any other local host is using the same IPv6 address for communication with the IPv6 routers on the segment. 

D. All local host traffic will be redirected to the router with the lowest ICMPv6 signature, which is statically defined by the network administrator. 

Answer: B 


Related 400-101 Articles