Cisco 300-207 ExamSITCS Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS)

Total Question: 242 Last Updated: Jun 13,2019
  • Updated 300-207 Dumps
  • Based on Real 300-207 Exams Scenarios
  • Free 300-207 pdf Demo Available
  • Check out our 300-207 Dumps in a new PDF format
  • Instant 300-207 download
  • Guarantee 300-207 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

A Review Of Free 300-207 keys

Act now and download your Cisco 300-207 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 300-207 tutorials. Download Updated Cisco Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 300-207 with a classic professional.

Q51. Which configuration option causes an ASA with IPS module to drop traffic matching IPS signatures and to block all traffic if the module fails? 

A. Inline Mode, Permit Traffic 

B. Inline Mode, Close Traffic 

C. Promiscuous Mode, Permit Traffic 

D. Promiscuous Mode, Close Traffic 

Answer:


Q52. Which command allows the administrator to access the Cisco WSA on a secure channel on 

port 8443? 

A. strictssl 

B. adminaccessconfig 

C. ssl 

D. ssh 

Answer:


Q53. Refer to the exhibit. 

What are two facts about the interface that you can determine from the given output? (Choose two.) 

A. A Cisco Flexible NetFlow monitor is attached to the interface. 

B. A quality of service policy is attached to the interface. 

C. Cisco Application Visibility and Control limits throughput on the interface. 

D. Feature activation array is active on the interface. 

Answer: A,B 


Q54. What are three benefits of the Cisco AnyConnect Secure Mobility Solution? (Choose three.) 

A. It can protect against command-injection and directory-traversal attacks. 

B. It provides Internet transport while maintaining corporate security policies. 

C. It provides secure remote access to managed computers. 

D. It provides clientless remote access to multiple network-based systems. 

E. It enforces security policies, regardless of the user location. 

F. It uses ACLs to determine best-route connections for clients in a secure environment. 

Answer: B,C,E 


Q55. The Web Cache Communication Protocol (WCCP) is a content-routing protocol that can facilitate the redirection of traffic flows in real time. Your organization has deployed WCCP to redirect web traffic that traverses their Cisco Adaptive Security Appliances (ASAs) to their Cisco Web Security Appliances (WSAs). 

The simulator will provide access to the graphical user interfaces of one Cisco ASA and one Cisco WSA that are participating in a WCCP service. Not all aspects of the GUIs are implemented in the simulator. The options that have been implemented are sufficient to determine the best answer to each of the questions that are presented. 

Your task is to examine the details available in the simulated graphical user interfaces and select the best answer. 

How many Cisco ASAs and how many Cisco WSAs are participating in the WCCP service? 

A. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Standby failover pair, and one Cisco WSA. 

B. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Active failover pair, and one Cisco WSA. 

C. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Standby failover pair, and two Cisco WSAs. 

D. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Active failover pair, and two Cisco WSAs. 

E. Two Cisco ASAs and one Cisco WSA. 

F. Two Cisco ASAs and two Cisco WSAs. 

Answer:

Explanation: 

We can see from the output that the number of routers (ASA’s) is 1, so there is a single ASA or an active/ standby pair being used, and 1 Cache Engine. If the ASA’s were in a active/active role it would show up as 2 routers. 


Q56. Which two options are features of the Cisco Email Security Appliance? (Choose two.) 

A. Cisco Anti-Replay Services 

B. Cisco Destination Routing 

C. Cisco Registered Envelope Service 

D. Cisco IronPort SenderBase Network 

Answer: C,D 


Q57. Which two statements about Cisco Cloud Web Security functionality are true? (Choose two.) 

A. It integrates with Cisco Integrated Service Routers. 

B. It supports threat avoidance and threat remediation. 

C. It extends web security to the desktop, laptop, and PDA. 

D. It integrates with Cisco.ASA Firewalls. 

Answer: A,D 


Q58. Which signature definition is virtual sensor 0 assigned to use? 

A. rules0 

B. vs0 

C. sig0 

D. ad0 

E. ad1 

F. sigl 

Answer:

Explanation: 

This is the default signature. You can create multiple security policies and apply them to individual virtual sensors. A security policy is made up of a signature definition policy, an event action rules policy, and an anomaly detection policy. Cisco IPS contains a default signature definition policy called sig0, a default event action rules policy called rules0, and a default anomaly detection policy called ad0. You can assign the default policies to a virtual sensor or you can create new policies. 


Q59. Which three protocols are required when considering firewall rules for email services using a Cisco Email Security Appliance? (Choose three.) 

A. SMTP 

B. HTTP 

C. DNS 

D. SNMP 

E. FTP 

Answer: A,B,C 


Q60. Which three options are valid event actions for a Cisco IPS? (Choose three.) 

A. deny-packet-inline 

B. deny-attack-reset 

C. produce-verbose-alert 

D. log-attacker-packets 

E. deny-packet-internal 

F. request-block-drop-connection 

Answer: A,C,D 


Related 300-207 Articles