Cisco 300-207 ExamSITCS Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS)

Total Question: 242 Last Updated: Jun 13,2019
  • Updated 300-207 Dumps
  • Based on Real 300-207 Exams Scenarios
  • Free 300-207 pdf Demo Available
  • Check out our 300-207 Dumps in a new PDF format
  • Instant 300-207 download
  • Guarantee 300-207 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

An Expert interview about 300-207 sitcs pdf

It is impossible to pass Cisco 300-207 exam without any help in the short term. Come to Pass4sure soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 300-207 practice questions. You will get a surprising result by our Rebirth Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) practice guides.

2016 Jul ipexpert 300-207:

Q33. What is the correct deployment for an IPS appliance in a network where traffic identified as threat traffic should be blocked and all traffic is blocked if the IPS fails? 

A. Inline; fail open 

B. Inline; fail closed 

C. Promiscuous; fail open 

D. Promiscuous; fail closed 

Answer: B 


Q34. Which three protocols are required when considering firewall rules for email services using a Cisco Email Security Appliance? (Choose three.) 

A. SMTP 

B. HTTP 

C. DNS 

D. SNMP 

E. FTP 

Answer: A,B,C 


Q35. A Cisco Web Security Appliance's policy can provide visibility and control of which two elements? (Choose two.) 

A. Voice and Video Applications 

B. Websites with a reputation between -100 and -60 

C. Secure websites with certificates signed under an unknown CA 

D. High bandwidth websites during business hours 

Answer: C,D 


Q36. What three alert notification options are available in Cisco IntelliShield Alert Manager? (Choose three.) 

A. Alert Summary as Text 

B. Complete Alert as an HTML Attachment 

C. Complete Alert as HTML 

D. Complete Alert as RSS 

E. Alert Summary as Plain Text 

F. Alert Summary as MMS 

Answer: A,B,C 


Q37. At which value do custom signatures begin? 

A. 1024 

B. 10000 

C. 1 

D. 60000 

Answer: D 


Q38. Which set of commands changes the FTP client timeout when the sensor is communicating with an FTP server? 

A. sensor# configure terminal 

sensor(config)# service sensor 

sensor(config-hos)# network-settings 

sensor(config-hos-net)# ftp-timeout 500 

B. sensor# configure terminal 

sensor(config)# service host 

sensor(config-hos)# network-settings parameter ftp 

sensor(config-hos-net)# ftp-timeout 500 

C. sensor# configure terminal 

sensor(config)# service host 

sensor(config-hos)# network-settings 

sensor(config-hos-net)# ftp-timeout 500 

D. sensor# configure terminal 

sensor(config)# service network 

sensor(config-hos)# network-settings 

sensor(config-hos-net)# ftp-timeout 500 

Answer: C 


Q39. Which three statements about the Cisco IPS appliance configurations are true? (Choose three.) 




A. The maximum number of denied attackers is set to 10000. 

B. The block action duraton is set to 3600 seconds. 

C. The Meta Event Generator is globally enabled. 

D. Events Summarization is globally disabled. 

E. Threat Rating Adjustment is globally disabled. 

Answer: A,B,C 


Q40. An ASA with an IPS module must be configured to drop traffic matching IPS signatures and block all traffic if the module fails. Which describes the correct configuration? 

A. Inline Mode, Permit Traffic 

B. Inline Mode, Close Traffic 

C. Promiscuous Mode, Permit Traffic 

D. Promiscuous Mode, Close Traffic 

Answer: B 


300-207 testing engine

Far out 300-207 vce:

Q41. Refer to the exhibit. 


The system administrator of mydomain.com received complaints that some messages that were sent from sender user@somedomain.com were delayed. Message tracking data on the sender shows that an email sample that was received was clean and properly delivered. What is the likely cause of the intermittent delays? 

A. The remote MTA has a.SenderBase Reputation Score of -1.0. 

B. The remote MTA is sending emails from RFC 1918 IP addresses. 

C. The remote MTA has activated the SUSPECTLIST sender group. 

D. The remote MTA has activated the default inbound mail policy. 

Answer: C 


Q42. In which way are packets handled when the IPS internal zone is set to "disabled"? 

A. All packets are dropped to the external zone. 

B. All packets are dropped to the internal zone. 

C. All packets are ignored in the internal zone. 

D. All packets are sent to the default external zone. 

Answer: D 


Q43. Which two design considerations are required to add the Cisco Email Security Appliance to an existing mail delivery chain? (Choose two.) 

A. Existing MX records should be maintained and policy routing should be used to redirect traffic to the ESA. 

B. Update the MX records to point to the inbound listener interfaces on the ESA. 

C. Update the MX records to point to the outbound listener interfaces on the ESA. 

D. Different Listeners must be used to handle inbound and outbound mail handling. 

E. The ESA should be connected to the same subnet as the Email Server because it maintains only a single routing table. 

F. The ESA can be connected to a DMZ external to the Email Server because it maintains multiple routing tables. 

G. The ESA can be connected to a DMZ external to the Email Server but it maintains only a single routing table. 

H. Mail Listeners by default can share the same IP interface by defining the routes for sending and receiving. 

Answer: B,G 


Q44. Which Cisco ESA predefined sender group uses parameter-matching to reject senders? 

A. BLACKLIST 

B. WHITELIST 

C. SUSPECTLIST 

D. UNKNOWNLIST 

Answer: A 


Q45. The helpdesk was asked to provide a record of delivery for an important email message that a customer claims it did not receive. Which feature of the Cisco Email Security Appliance provides this record? 

A. Outgoing Mail Reports 

B. SMTP Routes 

C. Message Tracking 

D. Scheduled Reports 

E. System Administration 

Answer: C 


Q46. When you create a new server profile on the Cisco ESA, which subcommand of the ldapconfig command configures spam quarantine end-user authentication? 

A. isqauth 

B. isqalias 

C. test 

D. server 

Answer: A 


Q47. During initial configuration, the Cisco ASA can be configured to drop all traffic if the ASA CX SSP fails by using which command in a policy-map? 

A. cxsc fail 

B. cxsc fail-close 

C. cxsc fail-open 

D. cxssp fail-close 

Answer: B 


Q48. Which three statements about Cisco CWS are true? (Choose three.) 

A. It provides protection against zero-day threats. 

B. Cisco SIO provides it with threat updates in near real time. 

C. It supports granular application policies. 

D. Its Roaming User Protection feature protects the VPN from malware and data breaches. 

E. It supports local content caching. 

F. Its Cognitive Threat Analytics feature uses cloud-based analysis and detection to block threats outside the network. 

Answer: A,B,C 


Related 300-207 Articles