Cisco 300-207 ExamSITCS Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS)

Total Question: 242 Last Updated: Jun 13,2019
  • Updated 300-207 Dumps
  • Based on Real 300-207 Exams Scenarios
  • Free 300-207 pdf Demo Available
  • Check out our 300-207 Dumps in a new PDF format
  • Instant 300-207 download
  • Guarantee 300-207 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

16 tips on 300-207 sitcs book

Actual of 300-207 free practice test materials and practice for Cisco certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 300-207 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) exam Today!

2016 May 300-207 Study Guide Questions:

Q97. Which Cisco technology is a modular security service that combines a stateful inspection firewall with next-generation application awareness, providing near real-time threat protection? 

A. Cisco ASA 5500 series appliances 

B. Cisco ASA CX Context-Aware Security 

C. WSA 

D. Internet Edge Firewall / IPS 

Answer: B 


Q98. Which command can change the HTTPS SSL method on the Cisco ESA? 

A. sslconfig 

B. strictssl 

C. sshconfig 

D. adminaccessconfig 

Answer: A 


Q99. Which method does Cisco recommend for collecting streams of data on a sensor that has been virtualized? 

A. VACL capture 

B. SPAN 

C. the Wireshark utility 

D. packet capture 

Answer: D 


Q100. You ran the ssh generate-key command on the Cisco IPS and now administrators are unable to connect. Which action can be taken to correct the problem? 

A. Replace the old key with a new key on the client. 

B. Run the ssh host-key command. 

C. Add the administrator IP addresses to the trusted TLS host list on the IPS. 

D. Run the ssh authorized-keys command. 

Answer: A 


Q101. Which Cisco technology combats viruses and malware with virus outbreak filters that are downloaded from Cisco SenderBase? 

A. ASA 

B. WSA 

C. Secure mobile access 

D. IronPort ESA 

E. SBA 

Answer: D 


300-207 exam cram

Renew cisco 300-207 book:

Q102. Which two statements about Cisco ESA clusters are true? (Choose two.) 

A. A cluster must contain exactly one group. 

B. A cluster can contain multiple groups. 

C. Clusters are implemented in a client/server relationship. 

D. The cluster configuration must be managed by the cluster administrator. 

E. The cluster configuration can be created and managed through either the GUI or the CLI. 

Answer: B,E 


Q103. What command alters the SSL ciphers used by the Cisco Email Security Appliance for TLS 

sessions and HTTPS access? 

A. sslconfig 

B. sslciphers 

C. tlsconifg 

D. certconfig 

Answer: A 


Q104. Which five system management protocols are supported by the Cisco Intrusion Prevention System? (Choose five.) 

A. SNMPv2c 

B. SNMPv1 

C. SNMPv2 

D. SNMPv3 

E. Syslog 

F. SDEE 

G. SMTP 

Answer: A,B,C,F,G 


Q105. How does a user access a Cisco Web Security Appliance for initial setup? 

A. Connect the console cable and use the terminal at 9600 baud to run the setup wizard. 

B. Connect the console cable and use the terminal at 115200 baud to run the setup wizard. 

C. Open the web browser at 192.168.42.42:8443 for the setup wizard over https. 

D. Open the web browser at 192.168.42.42:443 for the setup wizard over https. 

Answer: C 


Q106. Which Cisco IPS CLI command shows the most fired signature? 

A. show statistics virtual-sensor 

B. show event alert 

C. show alert 

D. show version 

Answer: A 


300-207 free exam questions

Approved cisco 300-207:

Q107. Refer to the exhibit. 


What are two facts about the interface that you can determine from the given output? (Choose two.) 

A. A Cisco Flexible NetFlow monitor is attached to the interface. 

B. A quality of service policy is attached to the interface. 

C. Cisco Application Visibility and Control limits throughput on the interface. 

D. Feature activation array is active on the interface. 

Answer: A,B 


Q108. Refer to the exhibit. 


What CLI command generated the output? 

A. smtproutes 

B. tophosts 

C. hoststatus 

D. workqueuestatus 

Answer: B 


Q109. To what extent will the Cisco IPS sensor contribute data to the Cisco SensorBase network? 




A. It will not contribute to the SensorBase network. 

B. It will contribute to the SensorBase network, but will withhold some sensitive information 

C. It will contribute the victim IP address and port to the SensorBase network. 

D. It will not contribute to Risk Rating adjustments that use information from the SensorBase network. 

Answer: B 

Explanation: 

To configure network participation, follow these steps:.Step 1.Log in to IDM using an account with administrator privileges..Step 2.Choose Configuration > Policies > Global Correlation > Network Participation..Step 3.To turn on network participation, click the Partial or Full radio button:..Partial—Data is contributed to the SensorBase Network, but data considered potentially sensitive is filtered out and never sent...Full—All data is contributed to the SensorBase Network 

In this case, we can see that this has been turned off as shown below: 



Q110. Who or what calculates the signature fidelity rating? 

A. the signature author 

B. Cisco Professional Services 

C. the administrator 

D. the security policy 

Answer: A 


Q111. A user is deploying a Cisco IPS appliance in a data center to mitigate most attacks, including atomic attacks. Which two modes does Cisco recommend using to configure for this? (Choose two.) 

A. VLAN pair 

B. interface pair 

C. transparent mode 

D. EtherChannel load balancing 

E. promiscuous mode 

Answer: A,D 


Q112. Which two practices are recommended for implementing NIPS at enterprise Internet edges? (Choose two.) 

A. Integrate sensors primarily on the more trusted side of the firewall (inside or DMZ interfaces). 

B. Integrate sensors primarily on the less trusted side of the firewall (outside interfaces). 

C. Implement redundant IPS and make data paths symmetrical. 

D. Implement redundant IPS and make data paths asymmetrical. 

E. Use NIPS only for small implementations. 

Answer: A,C 


Related 300-207 Articles