Cisco 300-075 ExamCIPTV2 Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 2

Total Question: 420 Last Updated: Jun 18,2018
  • Updated 300-075 Dumps
  • Based on Real 300-075 Exams Scenarios
  • Free 300-075 pdf Demo Available
  • Check out our 300-075 Dumps in a new PDF format
  • Instant 300-075 download
  • Guarantee 300-075 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

Super ways to cisco 300-075 vce

Act now and download your Cisco 300-075 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 300-075 tutorials. Download Replace Cisco Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 2 (CIPTV2) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 300-075 with a classic professional.

2016 Sep 300-075:

Q16. Refer to the exhibit. 








The H.323 Gateway is showing status “unknown”. Which statement is true? 

A. The gateway must be reset in Cisco Unified Communications Manager. 

B. The no gateway command followed by the gateway command must be issued in Cisco IOS. 

C. The mgcp commands must be removed. 

D. H.323 gateways do not register with Cisco Unified Communications Manager H.323 gateways always show status "Unknown". 

E. VUAN 1 20 may be down and so the H.323 gateway appears offline to the Cisco Unified Communications Manager 

Answer: D 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, B, C, E 

After a gateway is registered with Cisco Unified Communications Manager, gateway registration status may display in Cisco Unified Communications Manager Administration as unknown. 

Link: 

http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucmbe/admin/8_6_1/ccmcfg/b06gtway. html 


Q17. Which Cisco IOS command is used for internal SAF Clients to check SAF learned routes? 

A. show eigrp address-family ipv4 saf 

B. show voice saf routes 

C. show voice saf detail 

D. show eigrp service-family ipv4 saf 

E. show voice saf dndb all 

Answer: E 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, B, C, D Router# show voice saf dnDb all Total no. of patterns in db/max allowed : 1/6000 Patterns classified under dialplans (private/global) : 0/1 Informational/Error stats -Patterns w/ invalid expr detected while add : 0 Patterns duplicated under the same instance : 0 Patterns rejected overall due to max capacity : 0 Attempts to delete a pattern which is invalid : 0 

Last successful DB update @ 2009:12:14 15:42:45:967 Link: 

http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucme/feature/guide/SAF_FeatureModule.html#wp1201815 


Q18. Which command is needed to utilize local dial peers on an MGCP-controlled ISR during an SRST failover? 

A. ccm-manager fallback-mgcp 

B. telephony-service 

C. dialplan-pattern 

D. isdn overlap-receiving 

E. voice-translation-rule 

Answer: A 


Q19. Company X has a Cisco Unified Communications Manager cluster and a VCS Control server with video endpoints registered on both systems. Users find that video endpoints registered on Call manager can call each other and likewise for the endpoints registered on the VCS server. The administrator for Company X realizes he needs a SIP trunk between the two systems for any video endpoint to call any other video endpoint. Which two steps must the administrator take to add the SIP trunk? (Choose two.) 

A. Set up a SIP trunk on Cisco UCM with the option Device-Trunk with destination address of the VCS server. 

B. Set up a subzone on Cisco UCM with the peer address to the VCS cluster. 

C. Set up a neighbor zone on the VCS server with the location of Cisco UCM using the menu option VCS Configuration > Zones > zone. 

D. Set up a SIP trunk on the VCS server with the destination address of the Cisco UCM and Transport set to TCP. 

E. Set up a traversal subzone on the VCS server to allow endpoints that are registered on Cisco UCM to communicate. 

Answer: A,C 


Q20. When configuring a video ISDN gateway, which two actions are requirements for the Cisco Preferred Architecture for Enterprise Collaboration? (Choose two.) 

A. Use SIP instead of H.323. 

B. Perform dial string manipulation on Cisco Unified Communications Manager. 

C. Use an * (asterisk) at the end of each ISDN number, as a suffix. 

D. Use an ! (exclamation point) at the end of each ISDN number, as a suffix. 

E. Use H.323 instead of SIP. 

Answer: A,B 


Q21. Which bandwidth amounts are correct for configuring locations? 

A. 8 kb/s for G.729, 64 kb/s for G.711, and 64 kb/s for G.722 

B. 8 kb/s for G.729, 64 kb/s for G.711, and 16 kb/s for G.722 

C. 64 kb/s for G.729, 64 kb/s for G.711, and 64 kb/s for G.722 

D. 8 kb/s for G.729, 8 kb/s for G.711, and 8 kb/s for G.722 

Answer: A 


Q22. Which two options enable routers to provide basic call handling support for Cisco Unified IP Phones if they lose connection to all Cisco Unified Communications Manager systems? 

(Choose two.) 

A. SCCP fallback 

B. Cisco Unified Survivable Remote Site Telephony 

C. Cisco Unified Communications Manager Express 

D. MGCP fallback 

E. Cisco Unified Communications Manager Express in SRST mode 

Answer: B,E 


300-075 latest exam

Most up-to-date 300-075 vce:

Q23. Which component of Cisco Unified Communications Manager is responsible for sending keepalive messages to the Service Advertisement Framework forwarder? 

A. Call Control Discovery requesting service 

B. Hosted DNs service 

C. Service Advertisement Framework client control 

D. Cisco Unified Communications Manager database 

E. Service Advertisement Framework-enabled trunk 

F. gatekeeper 

Answer: C 


Q24. Which statement best describes globalized call routing in Cisco Unified Communications Manager? 

A. All incoming calling numbers on the phones are displayed as an E.164 with the + prefix. 

B. Call routing is based on numbers represented as an E.164 with the + prefix format. 

C. All called numbers sent out to the PSTN are in E.164 with the + prefix format. 

D. The CSS of all phones contain partitions assigned to route patterns that are in global format. 

E. All phone directory numbers are configured as an E.164 with the + prefix. 

Answer: B 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D, E For the destination to be represented in a global form common to all cases, we must adopt a global form of the destination number from which all local forms can be derived. The + sign is the mechanism used by the ITU's E.164 recommendation to represent any PSTN number in a global, unique way. This form is sometimes referred to as a fully qualified PSTN number. Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/srnd/7x/dialplan.html#wp1153205 


Q25. Which option configures call preservation for H.323-based SRST mode? 

A. voice service voip h323 call preserve 

B. call preservation not possible with H.323 

C. call-manager-fallback preserve-call 

D. dial-peer voice 1 voip call preserve 

Answer: A 


Q26. Scenario There are two call control systems in this item. The Cisco UCM is controlling the DX650, the Cisco Jabber for Windows Client, and the 7965 and 9971 Video IP Phones. The Cisco VCS and TMS control the Cisco TelePresence Conductor, the Cisco TelePresence MCU, and the Cisco Jabber TelePresence for Windows. 

Use the exhibits to answer the following questions. 

DNS Servers 


Device Pool 


Expressway 


ILS 


Locations 


MRA 


Speed Dial 


SIP Trunk 


The intercluster URI call routing no longer allows calls between sites. What is the reason why this would happen? (Choose two) 

A. Wrong SIP domain configured. 

B. User is not associated with the device. 

C. IP or DNS name resolution issue. 

D. No SIP route patterns for cisco.lab exist. 

Answer: C,D 


Q27. Refer to the exhibit: 


The exhibit shows a SAF Forwarder configuration attached to a Cisco Unified Communications Manager. 

Which minimum configuration for a Cisco Unified Communications Manager Express SAF Forwarder is needed to establish a SAF neighbor relationship with this SAF Forwarder? 

A. router eigrp SAFiservice-family ipv4 autonomous-system 1!topology baseexit-sf-topologyexit-service-familyvoice service safprofile trunkroute 1session protocol sip interface Loopback1 transport tcp port 5060! 

B. router eigrp SAF!service-family ipv4 autonomous-system 1!topology baseexit-sf-topologyexit- service-family!voice service safprofile trunk-route 1session protocol sip interface Loopback1 transport tcp port 5060!profile dn-block 1 alias-prefix 1972555pattern 1 type extension 4xxx!profile callcontrol 1dn-servicetrunk-route 1dn-block 1dn-block 2!channel 1 vrouter SAF asystem 1subscribe callcontrol wildcardedpublish callcontrol 1! 

C. router eigrp SAF!service-family ipv4 autonomous-system 1!topology baseexit-sf-topologyexit-service-family! 

D. None of above configurations contain sufficient information. 

Answer: C 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, B, D only following configuration is enough router eigrp SAF service-family ipv4 autonomous-system 1 exit-service-family link: 

http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/iosswrel/ps6537/ps6554/ps6599/ps10822/whitepaper_c11-636604.html 


Q28. Which two Cisco Extension Mobility attributes are available in the user device profile? (Choose two.) 

A. regions 

B. description 

C. phone button template 

D. NTP information 

Answer: B,C 


Q29. Refer to the following exhibit. 


Which Cisco IOS SAF Forwarder configuration is correct? 


A. Exhibit A 

B. Exhibit B 

C. Exhibit C 

D. Exhibit D 

Answer: A 

Explanation: 

Incorrect Answer: B, C, D Summary steps to configure IOS SAF forwarder is given below 

1. enable 

2. configure terminal 

3. router eigrp virtual-instance-name 

4. service-family {ipv4 | ipv6} [vrf vrf-name] autonomous-system autonomous-system-number 

5. topology base 

6. external-client client_label 

7. exit-sf-topology 

8. exit-service-family

9. exit

10. service-family external-client listen {ipv4 | ipv6} tcp_port_number

11. external-client client-label

12. username user-name

13. password password-name 

14. 


Q30. On which two call legs is the media encryption enforced in a Collaboration Edge design? (Choose two.) 

A. Expressway-C to Cisco Unified Communications Manager 

B. Expressway-C to Expressway-E 

C. Expressway-E to outside-located endpoint 

D. Expressway-E to Cisco Unified Communications Manager 

E. Expressway-C to internal endpoint 

Answer: B,C 


Related 300-075 Articles