CompTIA 220-901 ExamCompTIA A+ Certification Exam (901)

Total Question: 594 Last Updated: Mar 25,2019
  • Updated 220-901 Dumps
  • Based on Real 220-901 Exams Scenarios
  • Free 220-901 pdf Demo Available
  • Check out our 220-901 Dumps in a new PDF format
  • Instant 220-901 download
  • Guarantee 220-901 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

How to pass 220 901 dumps in Jan 2018

It is impossible to pass CompTIA 220 901 dumps exam without any help in the short term. Come to Exambible soon and find the most advanced, correct and guaranteed CompTIA 220 901 practice test free practice questions. You will get a surprising result by our Latest CompTIA A+ Certification Exam (901) practice guides.

Q81. DRAG DROP

Place the appropriate token next to each graphic

Answer:


Q82. Which of the following protocols would be used for file sharing between MAC OS and Windows OS workstations on a LAN?

A. IMAP

B. SMB

C. SSH

D. RDP

Answer: B


Q83. Which of the following interfaces are used to simultaneously transfer video and audio at high rates?

A. HDMI

B. DVI-D

C. S-Video

D. DVI-I

Answer: A


Q84. A user wants to store a personal video to view at a later time. Which of the following types of media is the LEAST expensive with a maximum capacity of 750MB?

A. USB drive

B. DVD-R

C. Blu-Ray

D. CD-R

Answer: D


Q85. A technician would like to connect to a computer using remote desktop. Which of the following ports does remote desktop use by default?

A. 22

B. 443

C. 3389

D. 8080

Answer: C


Q86. Which of the following devices is primarily intended to provide 24/7 diagnostic and biometric data regarding the user?

A. Fitness monitor

B. e-Reader

C. Smartwatch

D. Smartphone

Answer: A


Q87. A technician needs to run a cable for a new computer and the requirement is CAT6. Which of the following wiring connectors should the technician use when terminating the cable?

A. BNC

B. RJ-12

C. RJ-45

D. ST

E. F-connector

Answer:: C


Q88. Which of the following is important when replacing a power supply in a workstation located in a datacenter server rack?

A. A fanless power supply should be used

B. The proper voltage must be selected

C. The unit must be the same or less wattage

D. The power connector location must be the same

Answer: B


Q89. A user reports that a workstation fails to complete boot up and repeats a series of two beeps over and over. The user states that the workstation had been displaying BSOD

errors after running multiple applications. Which of the following is the MOST likely cause?

A. Video adapter failure

B. Memory failure

C. Power supply failure

D. CPU failure

Answer: B


Q90. A customer signed up for the mobile pay service to use with their first generation smartphone but it does not work at any place that supports the mobile pay service. Which of the following is missing from the customer’s smartphone?

A. RFID

B. IMSI

C. NFC chip

D. Bluetooth

Answer: C


Related 220-901 Articles