Cisco 200-120 ExamCCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)

Total Question: 365 Last Updated: Aug 19,2019
  • Updated 200-120 Dumps
  • Based on Real 200-120 Exams Scenarios
  • Free 200-120 pdf Demo Available
  • Check out our 200-120 Dumps in a new PDF format
  • Instant 200-120 download
  • Guarantee 200-120 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $39.99

Buy Now Free Trial

15 tips on ccnax 200-120 study guide

Certified of 200-120 exam engine materials and courses for Cisco certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 200-120 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam Today!

2016 May 200-120 Study Guide Questions:

Q91. - (Topic 9) 

Which command can you enter to route all traffic that is destined for 192.168.0.0/20 to a specific interface? 

A. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.240.0 GigabitEthernet0/1 

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1 

C. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1 

D. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1 

Answer: A 


Q92. - (Topic 1) 

A network administrator is verifying the configuration of a newly installed host by establishing an FTP connection to a remote server. What is the highest layer of the protocol stack that the network administrator is using for this operation? 

A. application 

B. presentation 

C. session 

D. transport 

E. internet 

F. data link 

Answer: A 


Q93. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

What set of commands was configured on interface Fa0/3 to produce the given output? 

A. interface FastEthernet 0/3 channel-group 1 mode desirable switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk 

B. interface FastEthernet 0/3 channel-group 2 mode passive switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk 

C. interface FastEthernet 0/3 channel-group 2 mode active switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk 

D. interface FastEthernet 0/3 channel-group 2 mode on switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk 

Answer: B 


Q94. - (Topic 2) 

Which two link protocols are used to carry multiple VLANs over a single link? (Choose two.) 

A. VTP 

B. 802.1q 

C. IGP 

D. ISL 

E. 802.3u 

Answer: B,D 


Q95. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

The output that is shown is generated at a switch. Which three statements are true? (Choose three.) 

A. All ports will be in a state of discarding, learning, or forwarding. 

B. Thirty VLANs have been configured on this switch. 

C. The bridge priority is lower than the default value for spanning tree. 

D. All interfaces that are shown are on shared media. 

E. All designated ports are in a forwarding state. 

F. This switch must be the root bridge for all VLANs on this switch. 

Answer: A,C,E 


200-120 exam question

Renew ccna 640-802 vs 200-120:

Q96. DRAG DROP - (Topic 1) 

Answer: 


Q97. - (Topic 8) 

What are two characteristics of Frame Relay point-to-point subinterfaces? (Choose two.) 

A. They create split-horizon issues. 

B. They require a unique subnet within a routing domain. 

C. They emulate leased lines. 

D. They are ideal for full-mesh topologies. 

E. They require the use of NBMA options when using OSPF. 

Answer: B,C 


Q98. - (Topic 2) 

Which two benefits are provided by creating VLANs? (Choose two.) 

A. added security 

B. dedicated bandwidth 

C. provides segmentation 

D. allows switches to route traffic between subinterfaces 

E. contains collisions 

Answer: A,C 


Q99. - (Topic 9) 

Which command can you enter to display the hits counter for NAT traffic? 

A. show ip nat statistics 

B. debug ip nat 

C. show ip debug nat 

D. clear ip nat statistics 

Answer: A 


Q100. - (Topic 3) 

What is the alternative notation for the IPv6 address B514:82C3:0000:0000:0029:EC7A:0000:EC72? 

A. B514 : 82C3 : 0029 : EC7A : EC72 

B. B514 : 82C3 :: 0029 : EC7A : EC72 

C. B514 : 82C3 : 0029 :: EC7A : 0000 : EC72 

D. B514 : 82C3 :: 0029 : EC7A : 0 : EC72 

Answer: D 


200-120 free practice exam

Validated cisco ccna (200-120) the complete course:

Q101. - (Topic 3) 

The network administrator is asked to configure 113 point-to-point links. Which IP addressing scheme defines the address range and subnet mask that meet the requirement and waste the fewest subnet and host addresses? 

A. 10.10.0.0/16 subnetted with mask 255.255.255.252 

B. 10.10.0.0/18 subnetted with mask 255.255.255.252 

C. 10.10.1.0/24 subnetted with mask 255.255.255.252 

D. 10.10.0.0/23 subnetted with mask 255.255.255.252 

E. 10.10.1.0/25 subnetted with mask 255.255.255.252 

Answer: D 


Q102. DRAG DROP - (Topic 7) 

Answer: 


Q103. CORRECT TEXT - (Topic 7) 

Answer: Corp1#conf t Corp1(config)# access-list 128 permit tcp host 192.168.240.1 host 172.22.141.26 eq www Corp1(config)# access-list 128 deny tcp any host 172.22.141.26 eq www Corp1(config)# access-list 128 permit ip any any Corp1(config)#int fa0/1 Corp1(config-if)#ip access-group 128 out Corp1(config-if)#end Corp1#copy run startup-config 


Q104. - (Topic 9) 

Which three statements about link-state routing are true? (Choose three.) 

A. Routes are updated when a change in topology occurs. 

B. Updates are sent to a multicast address by default. 

C. OSPF is a link-state protocol. 

D. Updates are sent to a broadcast address. 

E. RIP is a link-state protocol. 

F. It uses split horizon. 

Answer: A,B,C 


Q105. - (Topic 2) 

Which are valid modes for a switch port used as a VLAN trunk? (Choose three.) 

A. transparent 

B. auto 

C. on 

D. desirable 

E. blocking 

F. forwarding 

Answer: B,C,D 


Related 200-120 Articles