Cisco 200-120 ExamCCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)

Total Question: 365 Last Updated: Aug 19,2019
  • Updated 200-120 Dumps
  • Based on Real 200-120 Exams Scenarios
  • Free 200-120 pdf Demo Available
  • Check out our 200-120 Dumps in a new PDF format
  • Instant 200-120 download
  • Guarantee 200-120 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $39.99

Buy Now Free Trial

Apr 2016 updated: ccna dumps for 200-120

Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2016 Apr 200-120 Study Guide Questions:

Q181. - (Topic 1) 

A receiving host computes the checksum on a frame and determines that the frame is damaged. The frame is then discarded. At which OSI layer did this happen? 

A. session 

B. transport 

C. network 

D. data link 

E. physical 

Answer: D 


Q182. - (Topic 2) 

Which two of these statements regarding RSTP are correct? (Choose two.) 

A. RSTP cannot operate with PVST+. 

B. RSTP defines new port roles. 

C. RSTP defines no new port states. 

D. RSTP is a proprietary implementation of IEEE 802.1D STP. 

E. RSTP is compatible with the original IEEE 802.1D STP. 

Answer: B,E 


Q183. - (Topic 8) 

The command frame-relay map ip 10.121.16.8 102 broadcast was entered on the router. Which of the following statements is true concerning this command? 

A. This command should be executed from the global configuration mode. 

B. The IP address 10.121.16.8 is the local router port used to forward data. 

C. 102 is the remote DLCI that will receive the information. 

D. This command is required for all Frame Relay configurations. 

E. The broadcast option allows packets, such as RIP updates, to be forwarded across the PVC. 

Answer: E 


Q184. - (Topic 9) 

If primary and secondary root switches with priority 16384 both experience catastrophic losses, which tertiary switch can take over? 

A. a switch with priority 20480 

B. a switch with priority 8192 

C. a switch with priority 4096 

D. a switch with priority 12288 

Answer: A 


Q185. - (Topic 1) 

Which of the following statements describe the network shown in the graphic? (Choose two.) 

A. There are two broadcast domains in the network. 

B. There are four broadcast domains in the network. 

C. There are six broadcast domains in the network. 

D. There are four collision domains in the network. 

E. There are five collision domains in the network. 

F. There are seven collision domains in the network. 

Answer: A,F 


200-120 training

Avant-garde 200-120 pdf:

Q186. - (Topic 8) 

What occurs on a Frame Relay network when the CIR is exceeded? 

A. All TCP traffic is marked discard eligible. 

B. All UDP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent. 

C. All TCP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent. 

D. All traffic exceeding the CIR is marked discard eligible. 

Answer: D 


Q187. - (Topic 3) 

Which two are features of IPv6? (Choose two.) 

A. anycast 

B. broadcast 

C. multicast 

D. podcast 

E. allcast 

Answer: A,C 


Q188. - (Topic 4) 

A router receives information about network 192.168.10.0/24 from multiple sources. What will the router consider the most reliable information about the path to that network? 

A. a directly connected interface with an address of 192.168.10.254/24 

B. a static route to network 192.168.10.0/24 

C. a RIP update for network 192.168.10.0/24 

D. an OSPF update for network 192.168.0.0/16 

E. a default route with a next hop address of 192.168.10.1 

F. a static route to network 192.168.10.0/24 with a local serial interface configured as the next hop 

Answer: A 


Q189. DRAG DROP - (Topic 4) 

Answer: 


Q190. - (Topic 2) 

What are three advantages of VLANs? (Choose three.) 

A. VLANs establish broadcast domains in switched networks. 

B. VLANs utilize packet filtering to enhance network security. 

C. VLANs provide a method of conserving IP addresses in large networks. 

D. VLANs provide a low-latency internetworking alternative to routed networks. 

E. VLANs allow access to network services based on department, not physical location. 

F. VLANs can greatly simplify adding, moving, or changing hosts on the network. 

Answer: A,E,F 


200-120 practice

Exact ccna routing and switching 200-120 pdf:

Q191. - (Topic 6) 

Refer to the exhibit. 

The following commands are executed on interface fa0/1 of 2950Switch. 

2950Switch(config-if)# switchport port-security 

2950Switch(config-if)# switchport port-security mac-address sticky 

2950Switch(config-if)# switchport port-security maximum 1 

The Ethernet frame that is shown arrives on interface fa0/1. What two functions will occur when this frame is received by 2950Switch? (Choose two.) 

A. The MAC address table will now have an additional entry of fa0/1 FFFF.FFFF.FFFF. 

B. Only host A will be allowed to transmit frames on fa0/1. 

C. This frame will be discarded when it is received by 2950Switch. 

D. All frames arriving on 2950Switch with a destination of 0000.00aa.aaaa will be forwarded out fa0/1. 

E. Hosts B and C may forward frames out fa0/1 but frames arriving from other switches will not be forwarded out fa0/1. 

F. Only frames from source 0000.00bb.bbbb, the first learned MAC address of 2950Switch, will be forwarded out fa0/1. 

Answer: B,D 


Q192. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

What is the effect of the configuration that is shown? 

A. It configures SSH globally for all logins. 

B. It tells the router or switch to try to establish an SSh connection first and if that fails to use Telnet. 

C. It configures the virtual terminal lines with the password 030752180500. 

D. It configures a Cisco network device to use the SSH protocol on incoming communications via the virtual terminal ports. 

E. It allows seven failed login attempts before the VTY lines are temporarily shutdown. 

Answer: D 


Q193. - (Topic 9) 

What is the danger of the permit any entry in a NAT access list? 

A. It can lead to overloaded resources on the router. 

B. It can cause too many addresses to be assigned to the same interface. 

C. It can disable the overload command. 

D. It prevents the correct translation of IP addresses on the inside network. 

Answer: A 


Q194. - (Topic 6) 

A network administrator needs to configure port security on a switch. Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The network administrator can apply port security to dynamic access ports. 

B. The network administrator can apply port security to EtherChannels. 

C. When dynamic MAC address learning is enabled on an interface, the switch can learn new addresses, up to the maximum defined. 

D. The sticky learning feature allows the addition of dynamically learned addresses to the running configuration. 

E. The network administrator can configure static secure or sticky secure MAC addresses in the voice VLAN. 

Answer: C,D 


Q195. - (Topic 5) 

What levels will be trapped if the administrator executes the command 

router(config)# logging trap 4 (Choose four) 

A. Emergency 

B. Notice 

C. Alert 

D. Error 

E. Warning 

Answer: A,C,D,E 


Related 200-120 Articles