Cisco 200-120 ExamCCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)

Total Question: 365 Last Updated: Jul 13,2019
  • Updated 200-120 Dumps
  • Based on Real 200-120 Exams Scenarios
  • Free 200-120 pdf Demo Available
  • Check out our 200-120 Dumps in a new PDF format
  • Instant 200-120 download
  • Guarantee 200-120 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $39.99

Buy Now Free Trial

vce 200-120 [Apr 2016]

Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2016 Apr 200-120 Study Guide Questions:

Q61. - (Topic 2) 

What value is primarily used to determine which port becomes the root port on each nonroot switch in a spanning-tree topology? 

A. path cost 

B. lowest port MAC address 

C. VTP revision number 

D. highest port priority number 

E. port priority number and MAC address 

Answer: A 


Q62. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

What is the meaning of the output MTU 1500 bytes? 

A. The maximum number of bytes that can traverse this interface per second is 1500. 

B. The minimum segment size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

C. The maximum segment size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

D. The minimum packet size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

E. The maximum packet size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

F. The maximum frame size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

Answer: E 


Q63. - (Topic 2) 

What is one benefit of PVST+? 

A. PVST+ supports Layer 3 load balancing without loops. 

B. PVST+ reduces the CPU cycles for all the switches in the network. 

C. PVST+ allows the root switch location to be optimized per VLAN. 

D. PVST+ automatically selects the root bridge location, to provide optimized bandwidth usage. 

Answer: C 


Q64. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 

What statement is true of the configuration for this network? 

A. The configuration that is shown provides inadequate outside address space for translation of the number of inside addresses that are supported. 

B. Because of the addressing on interface FastEthernet0/1, the Serial0/0 interface address will not support the NAT configuration as shown. 

C. The number 1 referred to in the ip nat inside source command references access-list number 1. 

D. ExternalRouter must be configured with static routes to networks 172.16.1.0/24 and 172.16.2.0/24. 

Answer: C 


Q65. - (Topic 8) 

What is the purpose of Inverse ARP? 

A. to map a known IP address to a MAC address 

B. to map a known DLCI to a MAC address 

C. to map a known MAC address to an IP address 

D. to map a known DLCI to an IP address 

E. to map a known IP address to a SPID 

F. to map a known SPID to a MAC address 

Answer: D 


200-120 free question

Abreast of the times pass4sure ccna 200-120:

Q66. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 

An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R5 in the Branch2 office. What is causing the problem? 

A. There is an area ID mismatch. 

B. There is a PPP authentication issue; a password mismatch. 

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch. 

D. There is a missing network command in the OSPF process on R5. 

Answer: C 


Q67. - (Topic 9) 

Which IPv6 header field is equivalent to the TTL? 

A. Hop Limit 

B. Flow Label 

C. TTD 

D. Hop Count 

E. Scan Timer 

Answer: A 


Q68. - (Topic 1) 

For what two purposes does the Ethernet protocol use physical addresses? (Choose two.) 

A. to uniquely identify devices at Layer 2 

B. to allow communication with devices on a different network 

C. to differentiate a Layer 2 frame from a Layer 3 packet 

D. to establish a priority system to determine which device gets to transmit first 

E. to allow communication between different devices on the same network 

F. to allow detection of a remote device when its physical address is unknown 

Answer: A,E 


Q69. - (Topic 4) 

Which two statements about the OSPF Router ID are true? (Choose two.) 

A. It identifies the source of a Type 1 LSA. 

B. It should be the same on all routers in an OSPF routing instance. 

C. By default, the lowest IP address on the router becomes the OSPF Router ID. 

D. The router automatically chooses the IP address of a loopback as the OSPF Router ID. 

E. It is created using the MAC Address of the loopback interface. 

Answer: A,D 


Q70. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 

R1 does not form an OSPF neighbor adjacency with R2. Which option would fix the issue? 

A. R1 ethernetO/1 is shutdown. Configure no shutdown command. 

B. R1 ethernetO/1 configured with a non-default OSPF hello interval of 25: configure no ip ospf hello-interval 25 

C. R2 ethernetO/1 and R3 ethernetO/O are configured with a non-default OSPF hello interval of 25; configure no ip ospf hello-interval 25 

D. Enable OSPF for R1 ethernetO/1; configure ip ospf 1 area 0 command under ethernetO/1 

Answer: B 


200-120 exam guide

Simulation ccna routing and switching 200-120:

Q71. - (Topic 2) 

A switch is configured with all ports assigned to VLAN 2 with full duplex FastEthernet to segment existing departmental traffic. What is the effect of adding switch ports to a new VLAN on the switch? 

A. More collision domains will be created. 

B. IP address utilization will be more efficient. 

C. More bandwidth will be required than was needed previously. 

D. An additional broadcast domain will be created. 

Answer: D 


Q72. - (Topic 8) 

What command is used to verify the DLCI destination address in a Frame Relay static configuration? 

A. show frame-relay pvc 

B. show frame-relay lmi 

C. show frame-relay map 

D. show frame relay end-to-end 

Answer: C 


Q73. - (Topic 7) 

What are the benefit of using Netflow? (Choose three.) 

A. Network, Application & User Monitoring 

B. Network Planning 

C. Security Analysis 

D. Accounting/Billing 

Answer: A,C,D 


Q74. - (Topic 2) 

Which switch would STP choose to become the root bridge in the selection process? 

A. 32768: 11-22-33-44-55-66 

B. 32768: 22-33-44-55-66-77 

C. 32769: 11-22-33-44-55-65 

D. 32769: 22-33-44-55-66-78 

Answer: A 


Q75. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

A new subnet with 60 hosts has been added to the network. Which subnet address should this network use to provide enough usable addresses while wasting the fewest addresses? 

A. 192.168.1.56/26 

B. 192.168.1.56/27 

C. 192.168.1.64/26 

D. 192.168.1.64/27 

Answer: C 


Related 200-120 Articles