Cisco 200-120 ExamCCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)

Total Question: 365 Last Updated: Aug 19,2019
  • Updated 200-120 Dumps
  • Based on Real 200-120 Exams Scenarios
  • Free 200-120 pdf Demo Available
  • Check out our 200-120 Dumps in a new PDF format
  • Instant 200-120 download
  • Guarantee 200-120 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $39.99

Buy Now Free Trial

How to pass ccna 200-120 free download in Jul 2016

Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2016 Jul ccna 200-120 free practice test:

Q241. - (Topic 9) 

Which two spanning-tree port states does RSTP combine to allow faster convergence? (Choose two.) 

A. blocking 

B. listening 

C. learning 

D. forwarding 

E. discarding 

Answer: A,B 


Q242. DRAG DROP - (Topic 4) 

Answer: 


Q243. - (Topic 9) 

What are three characteristics of satellite Internet connections? (Choose three.) 

A. Their upload speed is about 10 percent of their download speed. 

B. They are frequently used by rural users without access to other high-speed connections. 

C. They are usually at least 10 times faster than analog modem connections. 

D. They are usually faster than cable and DSL connections. 

E. They require a WiMax tower within 30 miles of the user location. 

F. They use radio waves to communicate with cellular phone towers. 

Answer: A,B,C 


Q244. - (Topic 9) 

Which spanning-tree protocol rides on top of another spanning-tree protocol? 

A. MSTP 

B. RSTP 

C. PVST+ 

D. Mono Spanning Tree 

Answer: A 


Q245. - (Topic 9) 

Which command can you enter to configure a local username with an encrypted password and EXEC mode user privileges? 

A. Router(config)#username jdone privilege 1 password 7 08314D5D1A48 

B. Router(config)#username jdone privilege 1 password 7 PASSWORD1 

C. Router(config)#username jdone privilege 15 password 0 08314D5D1A48 

D. Router(config)#username jdone privilege 15 password 0 PASSWORD1 

Answer: A 


Q246. - (Topic 9) 

What are two requirements for an HSRP group? (Choose two.) 

A. exactly one active router 

B. one or more standby routers 

C. one or more backup virtual routers 

D. exactly one standby active router 

E. exactly one backup virtual router 

Answer: A,B 


Q247. - (Topic 3) 

Which command can you use to manually assign a static IPv6 address to a router interface? 

A. ipv6 autoconfig 2001:db8:2222:7272::72/64 

B. ipv6 address 2001:db8:2222:7272::72/64 

C. ipv6 address PREFIX_1 ::1/64 

D. ipv6 autoconfig 

Answer: B 


200-120 actual test

Up to the immediate present ccna test 200-120:

Q248. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Which two statements are true of the interfaces on Switch1? (Choose two.) 

A. Multiple devices are connected directly to FastEthernet0/1. 

B. A hub is connected directly to FastEthernet0/5. 

C. FastEthernet0/1 is connected to a host with multiple network interface cards. 

D. FastEthernet0/5 has statically assigned MAC addresses. 

E. FastEthernet0/1 is configured as a trunk link. 

F. Interface FastEthernet0/2 has been disabled. 

Answer: B,E 


Q249. - (Topic 4) 

Which command would you configure globally on a Cisco router that would allow you to view directly connected Cisco devices? 

A. enable cdp 

B. cdp enable 

C. cdp run 

D. run cdp 

Answer: C 


Q250. - (Topic 2) 

Which port state is introduced by Rapid-PVST? 

A. learning 

B. listening 

C. discarding 

D. forwarding 

Answer: C 


Q251. - (Topic 2) 

Based on the network shown in the graphic 

Which option contains both the potential networking problem and the protocol or setting that should be used to prevent the problem? 

A. routing loops, hold down timers 

B. switching loops, split horizon 

C. routing loops, split horizon 

D. switching loops, VTP 

E. routing loops, STP 

F. switching loops, STP 

Answer: F 


Q252. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

When running EIGRP, what is required for RouterA to exchange routing updates with RouterC? 

A. AS numbers must be changed to match on all the routers 

B. Loopback interfaces must be configured so a DR is elected 

C. The no auto-summary command is needed on Router A and Router C 

D. Router B needs to have two network statements, one for each connected network 

Answer: A 


Q253. - (Topic 9) 

After you configure the Loopback0 interface, which command can you enter to verify the status of the interface and determine whether fast switching is enabled? 

A. Router#show ip interface loopback 0 

B. Router#show run 

C. Router#show interface loopback 0 

D. Router#show ip interface brief 

Answer: A 


Q254. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

What commands must be configured on the 2950 switch and the router to allow communication between host 1 and host 2? (Choose two.) 

A. Router(config)# interface fastethernet 0/0 Router(config-if)# ip address 192.168.1.1 255.255.255.0 Router(config-if)# no shut down 

B. Router(config)# interface fastethernet 0/0 Router(config-if)# no shut down Router(config)# interface fastethernet 0/0.1 Router(config-subif)# encapsulation dot1q 10 Router(config-subif)# ip address 192.168.10.1 255.255.255.0 Router(config)# interface fastethernet 0/0.2 

Router(config-subif)# encapsulation dot1q 20 Router(config-subif)# ip address 192.168.20.1 255.255.255.0 

C. Router(config)# router eigrp 100 Router(config-router)# network 192.168.10.0 Router(config-router)# network 192.168.20.0 

D. Switch1(config)# vlan database Switch1(config-vlan)# vtp domain XYZ Switch1(config-vlan)# vtp server 

E. Switch1(config)# interface fastethernet 0/1 Switch1(config-if)# switchport mode trunk 

F. Switch1(config)# interface vlan 1 Switch1(config-if)# ip default-gateway 192.168.1.1 

Answer: B,E 


Q255. - (Topic 3) 

Which three are characteristics of an IPv6 anycast address? (Choose three.) 

A. one-to-many communication model 

B. one-to-nearest communication model 

C. any-to-many communication model D. a unique IPv6 address for each device in the group 

E. the same address for multiple devices in the group 

F. delivery of packets to the group interface that is closest to the sending device 

Answer: B,E,F 


Related 200-120 Articles