Cisco 200-120 ExamCCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)

Total Question: 365 Last Updated: Aug 19,2019
  • Updated 200-120 Dumps
  • Based on Real 200-120 Exams Scenarios
  • Free 200-120 pdf Demo Available
  • Check out our 200-120 Dumps in a new PDF format
  • Instant 200-120 download
  • Guarantee 200-120 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $65.95 $39.99

Buy Now Free Trial

May 2016 updated: dumps 200-120

Top Quality of 200-120 torrent materials and preparation labs for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 200-120 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam Today!

2016 May 200-120 Study Guide Questions:

Q121. - (Topic 5) 

On which options are standard access lists based? 

A. destination address and wildcard mask 

B. destination address and subnet mask 

C. source address and subnet mask 

D. source address and wildcard mask 

Answer: D 


Q122. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Given this output for SwitchC, what should the network administrator's next action be? 

A. Check the trunk encapsulation mode for SwitchC's fa0/1 port. 

B. Check the duplex mode for SwitchC's fa0/1 port. 

C. Check the duplex mode for SwitchA's fa0/2 port. 

D. Check the trunk encapsulation mode for SwitchA's fa0/2 port. 

Answer: C 


Q123. - (Topic 1) 

Which three statements accurately describe Layer 2 Ethernet switches? (Choose three.) 

A. Spanning Tree Protocol allows switches to automatically share VLAN information. 

B. Establishing VLANs increases the number of broadcast domains. 

C. Switches that are configured with VLANs make forwarding decisions based on both Layer 2 and Layer 3 address information. 

D. Microsegmentation decreases the number of collisions on the network. 

E. In a properly functioning network with redundant switched paths, each switched segment will contain one root bridge with all its ports in the forwarding state. All other switches in that broadcast domain will have only one root port. 

F. If a switch receives a frame for an unknown destination, it uses ARP to resolve the address. 

Answer: B,D,E 


Q124. - (Topic 9) 

Which three statements about IPv6 prefixes are true? (Choose three.) 

A. FF00:/8 is used for IPv6 multicast. 

B. FE80::/10 is used for link-local unicast. 

C. FC00::/7 is used in private networks. 

D. 2001::1/127 is used for loopback addresses. 

E. FE80::/8 is used for link-local unicast. 

F. FEC0::/10 is used for IPv6 broadcast. 

Answer: A,B,C 


Q125. - (Topic 9) 

Which three commands can you use to set a router boot image? (Choose three.) 

A. Router(config)# boot system flash c4500-p-mz.121-20.bin 

B. Router(config)# boot system tftp c7300-js-mz.122-33.SB8a.bin 

C. Router(config)#boot system rom c7301-advipservicesk9-mz.124-24.T4.bin 

D. Router> boot flash:c180x-adventerprisek9-mz-124-6T.bin 

E. Router(config)#boot flash:c180x-adventerprisek9-mz-124-6T.bin 

F. Router(config)#boot bootldr bootflash:c4500-jk9s-mz.122-23f.bin 

Answer: A,B,C 


200-120 question

Up to the minute pdf ccna 200-120:

Q126. - (Topic 4) 

Why do large OSPF networks use a hierarchical design? (Choose three.) 

A. to decrease latency by increasing bandwidth 

B. to reduce routing overhead 

C. to speed up convergence 

D. to confine network instability to single areas of the network 

E. to reduce the complexity of router configuration 

F. to lower costs by replacing routers with distribution layer switches 

Answer: B,C,D 


Q127. DRAG DROP - (Topic 1) 

Answer: 


Q128. - (Topic 7) 

In which circumstance are multiple copies of the same unicast frame likely to be transmitted in a switched LAN? 

A. during high traffic periods 

B. after broken links are re-established 

C. when upper-layer protocols require high reliability 

D. in an improperly implemented redundant topology 

E. when a dual ring topology is in use 

Answer: D 


Q129. DRAG DROP - (Topic 7) 

Answer: 


Q130. - (Topic 4) 

A network administrator is trying to add a new router into an established OSPF network. The networks attached to the new router do not appear in the routing tables of the other OSPF routers. Given the information in the partial configuration shown below, what configuration error is causing this problem? 

Router(config)# router ospf 1 

Router(config-router)# network 10.0.0.0 255.0.0.0 area 0 

A. The process id is configured improperly. 

B. The OSPF area is configured improperly. 

C. The network wildcard mask is configured improperly. 

D. The network number is configured improperly. 

E. The AS is configured improperly. 

F. The network subnet mask is configured improperly. 

Answer: C 


200-120 exam topics

Vivid pass4sure ccna 200-120:

Q131. - (Topic 8) 

Which PPP subprotocol negotiates authentication options? 

A. NCP 

B. ISDN 

C. SLIP 

D. LCP 

E. DLCI 

Answer: D 


Q132. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

A technician is troubleshooting host connectivity issues on the switches. The hosts in VLANs 10 and 15 on Sw11 are unable to communicate with hosts in the same VLANs on Sw12. Hosts in the Admin VLAN are able to communicate. The port-to-VLAN assignments are identical on the two switches. What could be the problem? 

A. The Fa0/1 port is not operational on one of the switches. 

B. The link connecting the switches has not been configured as a trunk. 

C. At least one port needs to be configured in VLAN 1 for VLANs 10 and 15 to be able to communicate. 

D. Port FastEthernet 0/1 needs to be configured as an access link on both switches. 

E. A router is required for hosts on SW11 in VLANs 10 and 15 to communicate with hosts in the same VLAN on Sw12. 

Answer: B 


Q133. - (Topic 9) 

Which protocol is the Cisco proprietary implementation of FHRP? 

A. HSRP 

B. VRRP 

C. GLBP 

D. CARP 

Answer: A 


Q134. - (Topic 7) 

What Cisco IOS feature can be enabled to pinpoint an application that is causing slow network performance? 

A. SNMP 

B. Netflow 

C. WCCP 

D. IP SLA 

Answer: B 


Q135. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

What is the reason that the interface status is "administratively down, line protocol down"? 

A. There is no encapsulation type configured. 

B. There is a mismatch in encapsulation types. 

C. The interface is not receiving any keepalives. 

D. The interface has been configured with the shutdown command. 

E. The interface needs to be configured as a DTE device. 

F. The wrong type of cable is connected to the interface. 

Answer: D 


Related 200-120 Articles